Najdi forum

sadike cepljenega paradižnika

Zanima me, če je kdo že letos kje videl sadike cepljenega paradižnika in kakšne so cene.. Moja vrtnarija ga letos ne more dobaviti, pa bom moral nekam po njega.

SREČNO,
prijatelj

Lansko leto se cepljeni paradižnik sploh ni obnesel oz. ni bil takšen,
kot so ga reklamirali. Bil je zelo slab pridelek, plodovi pa izredno drobni.

Je imel kdo dobre izkušnje z njim?

Sorte so bile različne, vse bolj drobnoplodne. Moj je bil češnjevec, toda zelo velik zrasel, obilno rodil celo poletje in dlje zdržal kot paradižniki na vrtu (navadni).
Miranda

Moje izkušnje so bile zelo dobre, zato tudi iščem letos sadike. Moji paradižnki so bili sredje debeli in so zoreli do prvega mraza. O svojih izkušnjah sem pisal lani pod :

SREČNO,

Ravno danes sem v Kalii v Mariboru videla cepljen paradižnik visok 50-70 cm. Na žalost pa nisem pogledala cene.

LP, Bojana

Zdravo

Cerpljen paradižnik imamo pri nas v službi. ( Semenarna Ljubljana na Dolenjski c.) LP

Hvala na informaciji.. Zanima me tudi cena, saj ni hec prevoziti dvesto (tam in nazaj) kilometrov za nekaj sadik…

SREČNO,

Koni tudi tebi hvala.. Menda se je lani cena pri vas gibala okrog tisoč tolarjev za sadiko.. Res me zanima letošnja.. pa tudi sorta , predvsem Delfine..

SREČNO,

Za ceno sem pa pozabila pogledati. A lahko sporočim jutri zvečer ko pridem domov iz službe? LP

Bom vesel, če ti ni problem..

Vse dobro in SREČNO,

živjo

cena cepljenega paradižnika je 860 SIT. ( če se nemotim ) LP

Hvala na trudu in seveda tudi na informaciji.

Lepo preživi prvomajske praznike..

SREČNO,

Hvala eneko tudi tebi in ostalim. LP

Sama sem ga ravno včeraj kupila v vrtnariji Čož v Črni vasi pri Ljubljani. Sadika stane 990 SIT. Zdelo se mi je zelo drago, toda lani sem ga vse poletje opazovala, kako bujno jim je rasel. Prava brajda, res! Razpel se je kakšne tri metre v dolžino in cca dva in pol v višino, bil je poln srednje velikih plodov. Letos jih imajo prvič v redni prodaji, poleg tega pa tudi cepljene kumarice. Te nameravam kupiti danes, cena pa je ista.

Cena na tgu v BTC je 800sit za sadiko.

New Report

Close