SaBai
Zanima me, ali je katera že bila na masaži v Sabai centru-v šiški nekje?
Kako je ali greš lahko tja in naslednje dni lahko normalno funkcioniraš, namreč (rekla-kazala) slišala sem, da po ornk tajski masaži si malo polomljen- oziroma imaš lahko kar hude reakcije.
Jaz še nisem bila, vendar bi rada podarila masažo eni osebi, ki tudu še nikoli ni bila.
Z kakršnokoli informacijo -hvala
Jaz sem bila ravno včeraj pri njih na klasični tajski masaži in nisem nič “polomljena”. Masaža je na momente res nekoliko groba, vendar me je maserka spraševala, če kaj boli in prilagajala masažo. Ambient je dober in prijazno osebje.
A se je treba v naprej kaj naročit in ali masažo izvajajo tajske maserke (nek sem slišala to informacijo zato samo preverjam)? Koliko približno stane tajska masaža?
Tajska masaža stane tam nekje 10000sit, če pa želiš, da te zmasira tajka se pa moraš prej naročiti, ker se baje čaka vsaj 14 dni.
Je pa super ta masaža.
NAj povem, da sem bila na tajski masazi v catezu. bila sem sicer le na masazi stopal (a to se je vseeno raztezalo do kolen in se malo cez), ker sem noseca in se vec nisem upala. TAm masirajo samo tajke in enega tajca sem videla. priporocam in privoscim jo vsem, ne bo vam zal. Cena: za 40 minut je 5.300,00 sit.
N.
Pred kakima dvema mesecema je bilo v Sabaiu 50 minut 8000 SIT, 90 min 10000 SIT. Kot je rekla Jagoda je masaža na trenutke malo bolj groba, ampak te sprašuje in zelo počasi stopnjuje pritisk. Vprašajo te tudi po zdravstvenih težava, če te kje ne smejo masirati oz. morajo biti malo bolj pozorne. Željeno je, da se prej naročiš, ker so zvečer precej zasedene. In nazadnje res ni bilo potrebno čakati 14 dni, morda le en dan naprej ali pa za zvečer dva do tri dni vnaprej.
In pa, ja izvajajo jo predvsem tajske maserke.
Forum je zaprt za komentiranje.