S kom seksa mož???
Pohotna, ti pa si ena buča. Zakaj pa greš narazen? Ker se skregaš oz. enostavno ne moreš bit veš skupaj, sexualna privlačnost je pa kar še vedno u luft al kaj? Dej dej ne fantaziraj….
v bistvu že od nekdaj sploh ne razumem definicije fukfrendovstva. Lahko podrobno razložiš kako si ti to predstavljaš?
Mala pika, pravljic ni več. Že zdavnaj.So samo še akcijske drame. Na žalost.
v bistvu že od nekdaj sploh ne razumem definicije fukfrendovstva.= to je čisto enostavna stvar, sploh če oba točno vesta zakaj se naj bi pravzaprav šlo, je lahko prav lepo.[/quote]
Brez prisotnih čustev ne more bit lepo[/quote]
To je odvisno od posameznika. Sem mnenja, da je lahko lepo in tudi zadovoljivo. Pač, tudi človek ima nagon.
v bistvu že od nekdaj sploh ne razumem definicije fukfrendovstva.= to je čisto enostavna stvar, sploh če oba točno vesta zakaj se naj bi pravzaprav šlo, je lahko prav lepo.[/quote]
To je odvisno od posameznika. Sem mnenja, da je lahko lepo in tudi zadovoljivo. Pač, tudi človek ima nagon.[/quote]
Ne verjamem. Mogoče ti je zadovoljivo, ker niti ne veš kako izgleda seks pri katerem so risotna čustva.
Vse ostalo kar se počne brez čustev je potreba.
Tudi hrano potrebuješ. Osebno raje jem kar mi je res dobro in pri tem uživam. Ob suhem kruhu pa bi bolj težko. No, lačna sicer nebi bila več bi pa vseeno rajši posegla po hrani katero obužujem. Kkaj pa ti?
LP
LP črna mačka
To je odvisno od posameznika. Sem mnenja, da je lahko lepo in tudi zadovoljivo. Pač, tudi človek ima nagon.[/quote]
Ne verjamem. Mogoče ti je zadovoljivo, ker niti ne veš kako izgleda seks pri katerem so risotna čustva.
Vse ostalo kar se počne brez čustev je potreba.
Tudi hrano potrebuješ. Osebno raje jem kar mi je res dobro in pri tem uživam. Ob suhem kruhu pa bi bolj težko. No, lačna sicer nebi bila več bi pa vseeno rajši posegla po hrani katero obužujem. Kkaj pa ti?
LP
LP črna mačka[/quote]
Čustva? Če ti je lažje tako, pač počni tako.