Najdi forum

žena mu skuga, mu pere in lika.
seksa pri tebi.

pa mogoče še pri ženi.

in dve odrasli kozi se verjetno gresta katera ga bo bolj razvajala, namesto da bi mu obe pokazali vrata.

jao jao kaj eni delate iz svojih življenj, ki bi lahko bila kot pravljica.

Ljubica ljubosumna…to je pa hudo.

Vse je možno, nisem brala pisarij zgoraj.
Imam znanko: ona 34, on 42 , skupaj živita že par let in NE seksata sploh. Ker se gredo hudo privatništvo jima zmanjka časa. In nimata otrok, ker jih nimata časa spočet. Res!!!

Enim se pač ustavi prej, drugim pa kasneje!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Pohotna, ti pa si ena buča. Zakaj pa greš narazen? Ker se skregaš oz. enostavno ne moreš bit veš skupaj, sexualna privlačnost je pa kar še vedno u luft al kaj? Dej dej ne fantaziraj….
v bistvu že od nekdaj sploh ne razumem definicije fukfrendovstva. Lahko podrobno razložiš kako si ti to predstavljaš?

Mala pika, pravljic ni več. Že zdavnaj.So samo še akcijske drame. Na žalost.

Se boš pač morala sprijazniti, da si njegova ljubica. Z ženo ima verjetno prav takšne odnose kot takoj po poroki, le ti si nova v njegovem življenju. Ljubice so kar so samo ljubice in s tem se morajo sprijazniti ali pa je bolje, da sploh niso.

v bistvu že od nekdaj sploh ne razumem definicije fukfrendovstva.= to je čisto enostavna stvar, sploh če oba točno vesta zakaj se naj bi pravzaprav šlo, je lahko prav lepo.

v bistvu že od nekdaj sploh ne razumem definicije fukfrendovstva.= to je čisto enostavna stvar, sploh če oba točno vesta zakaj se naj bi pravzaprav šlo, je lahko prav lepo.[/quote]

Brez prisotnih čustev ne more bit lepo

v bistvu že od nekdaj sploh ne razumem definicije fukfrendovstva.= to je čisto enostavna stvar, sploh če oba točno vesta zakaj se naj bi pravzaprav šlo, je lahko prav lepo.[/quote]

Brez prisotnih čustev ne more bit lepo[/quote]

To je odvisno od posameznika. Sem mnenja, da je lahko lepo in tudi zadovoljivo. Pač, tudi človek ima nagon.

Omamljanje ti vzame vso človeško dostojanstvo.Ostane NAGON.Nagon je pa predvsem živalska lastnost.

To je odvisno od posameznika. Sem mnenja, da je lahko lepo in tudi zadovoljivo. Pač, tudi človek ima nagon.[/quote]

Ne verjamem. Mogoče ti je zadovoljivo, ker niti ne veš kako izgleda seks pri katerem so risotna čustva.
Vse ostalo kar se počne brez čustev je potreba.
Tudi hrano potrebuješ. Osebno raje jem kar mi je res dobro in pri tem uživam. Ob suhem kruhu pa bi bolj težko. No, lačna sicer nebi bila več bi pa vseeno rajši posegla po hrani katero obužujem. Kkaj pa ti?

LP
LP črna mačka

Spet poveličujete čustva,tudi ta imajo rok trajanja,tko k vse an tem svetu
tudi čustev se da prenjesti,temu potem sledi post..

To je odvisno od posameznika. Sem mnenja, da je lahko lepo in tudi zadovoljivo. Pač, tudi človek ima nagon.[/quote]

Ne verjamem. Mogoče ti je zadovoljivo, ker niti ne veš kako izgleda seks pri katerem so risotna čustva.
Vse ostalo kar se počne brez čustev je potreba.
Tudi hrano potrebuješ. Osebno raje jem kar mi je res dobro in pri tem uživam. Ob suhem kruhu pa bi bolj težko. No, lačna sicer nebi bila več bi pa vseeno rajši posegla po hrani katero obužujem. Kkaj pa ti?

LP
LP črna mačka[/quote]

Čustva? Če ti je lažje tako, pač počni tako.

New Report

Close