Najdi forum

Hamize, nemoj da budeš bezobrazan.Ustvari Hamize, ja znam, da si ti Marelica ili još bolje Rasema.Znam, da si ljuta zbog onog Parkoma, al nemoj sad da gnjaviš čitav forum zbog toga.Forum ti je za razonodu i zabavu, a ne za vređanje ljudi.Rasemo smiri se i nemoj se ljutiti na ljude, pa bili ljudi iz Slovenije ili iz Bosne.Svi smo isti.Pa kako kažu” svi jednaki svi enakopravni “.Moramo biti prijatelji, jer to je bitna stvar tu, koja nas ovde spaja i druži.

Nisem uspel prej odgovoriti. Tudi ne bom dosti povedal. Poglej, dobro sem zakoračil v trideseta, berem od pubertete približno 3 knjige na mesec. Kaj naj ti torej naštejem. Morda da sem imel najprej obdobje Francozov Balzac, Camus, Sartre pa potem Kafko, pa Ruse – Dostojevski, Tolstoj…potem sem prebiral vse živo. Zadnje čase so mi najbolj ostale v spominu knjige:
Z zahodnimi očmi-Conrad
Intimnost, Mali buda iz predmestja-Kureishi
Ostanki dneva-Ishigura (če se prav spomnim priimka)
Atomski delci- nek Francoz s čudnim priimkom-se ga ne spomnim-zelo huda zadeva
itd. Od slovenskih piscev je pri meni prvi Vitomil Zupan.

Dobro jutro vsejeigra!

Moram priznati, da sem tudi sama obdelala ruse že kar na začetku, mislim da nekje v srednji šoli. Potem pa sem se nekako vrgla na zgodovinske romane, kasneje na življenjepise, dnevnike in podobno. Zadnje čase pa me je zopet pričel zanimati Sartre.

Lep pozdrav,
Pia

STVARNO! ČASNA JUGOSLOVENSKA!
AJMO, DOGOVORIMO SE SVI ZAJEDNO ZA JEDAN GRUPIĆ, PA DA SE NAŠE PRIJATELJSTVO JOŠ UČVRSTI.

Fadil,
modro si to povedal! Oglasi se še kaj.

Bravo Fadil!

Zagotovo HAZIM in RASEMA ni MARELICA prvič slišim na tem forumu o takšnih imenih. Fadil, če ti ni kaj jasno ne obtožuj na slepo kaj ni res.Na ta imena še pomislek nimam ne pa , da bi dala si takšne nicke. Oprosti Fadil zgrešil si 100 na uro.
L.p. marelica

Sory še imena nisem prav napisala, ki je HAMIZ ne pa HAZIM.
Sory pomota

Pa še to lahko mi devate nick kakor vam paše se ne sekiram kot je pisal Fadil lahko sem tudi FATA. Na takšne reči popolnoma nič več ne dam pa tudi nisem jezna na Fadila zakaj vsak ima lahko svoje mnenje lahko piše kaj želi me sploh ne moti.
Pa še nekaj bi rada povedala sedaj, ko je Fadil napisal to za mene je pa bravo Fadil oglasi se še kaj ste ga pa včasih blatili in še ga boste tako kot ste mene blatili. SE NE SEKIRAM.
SAMO PIŠITE IN PIŠITE; DA BOMO IMELI KAJ ZA BRATI
LEPO SE IMEJTE VAM ŽELI PONORELI SADEŽ MARELICA

Allegro, vidim da voliš da se šališ.Mene zanima nešto drugo.Zašto si odabrala nick Allegra.To ti je ime za kobilu.Šta ti to znači ?

Ja nisam primetio, da je neko mene blatio.Ako zaslužim, neka.Mene nije sramota, što sam Fadil iz Bosne.Al ne znam Rasemo, zašto se ti stidiš.

Fadil!!!
Res si faca no pa naj bo po tvoje recimo, da sem RASEMA ali pa MUJO saj ni važno važno je, da smo ljudje saj smo vsi krvavi pod kožo kaj ne??? Fadil resnično me nič nisi prizadel zakaj bi se pa sramovala, če bi bila iz Bosne saj tam so tudi ljudje kaj ne??? Samo ne morem trditi tisto kar ni res. Pa, če bi bila iz Srbije ali Amerike ali iz Bosne itd bi sigurno odkrito povedala, kot vse do sedaj. Saj nisem nič lagala, če bi lagala bi lagala samo sebe ne pa vas. Fadil oprosti ampak kaj te je pač zanimalo sem ti povedala, ki stalno trdiš o neki Rasemi, ki resnično še nisem tega imena zasledila tukaj na forumu bom šla malo v pogled. Fadil nimaš kaj si pa res faca ti samo piši.
Srčno te pozdravlja marelica

Allegro vivace? Forte? Silencio?

E, Fadile, to ti znači baš to.
Ja sam u prijašnjem životu bila kobila i nadam se da če tako biti i u narednom.

Ej Allegro ! Ako ti treba koji ždrebac, ja znam jednog prvoklasnog lipicanera.

Treba, dakako.
Kako izgleda taj prvoklasni lipicaner?

Bela boja, lipicanerska,voli da pase travu, da njišti i da ganja kobile

Oni mlađi nisu bijeli…taj je izgleda več u godinama? I još ganja kobile?

E vidim da se ne razumješ previše na konje.Pastuv ganja kobile dok može da piša.Kad ga i to zajebe, onda umre od tuge.

New Report

Close