S kakšno pravico se brišejo naši posti?
Zbrisani so bili zato, ker so bili off topic. Zelo preprosto.
Je zbrisan kakšen post, ki pomaga komurkoli, ki želi posvojiti? Še nikoli.
Če bi kdo rad reševal osebne zadeve naj uporabi zasebna sporočila, elektronsko pošto, telefon. Forum pa naj bo namenjen tistim, ki so že posvojili in še bolj mogoče tistim, ki želijo posvojiti.
Ne razumem zakaj Off topic, še kako so topic, sploh če pomislim, da se ob delo in uspeh nekoga, naslanja nekdo ki nima pojma in želi žet pridelek ki ni njegov.
Nisem bila nesramna, bila pa sem odkrita, in samo to šteje. Veste pari, ki iščejo informacije o posvojitvi , pač zbirajo vsemogoče stvari. In prav je da se tukaj piše kdo je kaj dosegel in kdo ne. Kdo je ZA individualne posvojitve in kdo NI in kako potekajo.
In če so bili kakšni dosežki iz strani vas in Vaše organizacije v zvezi z posvojitvijo iz Rusije, sem prepričana da bi to bilo objavljeno v istem trenutku. Tako pa ni, ker ni uspeha iz vaše strani.
Mirno noč vam želim!
In kje je kakšno sporočilo, ki se nanaša na posvojitve, ki je bilo izbrisano? Ga ni in ga nikoli ni bilo.
Resnice? Pikipoki, ”vam” očitno ne uspe razumeti kakšna je resnica. Mene osebno posvojitve v Rusiji ne zanimajo. Vsak, ki me je kdaj prosil za nasvet za posvojitev v Rusiji je bil napoten k ”vam”. Vse kar želim in kar bom počela dokler sem moderator na tem forumu je, da se pogovori držijo posvojitev in da se ne ukvarjate z drugimi osebnimi zamerami. Kar se kar pogosto dogaja. Očitno nekdo drug, ki nisem jaz ne prenese resnice in mu je ljubše kreganje. Kajti druge koristi jaz ne najdem.
Sama vem kaj sem na področju posvojitev naredila, tuja mnenja me zanimajo. V spodnjem sporočilu je bilo zbrisano sporočilo kjer me je nekdo pohvalil in naslednje sporočilo, ki je po meni pljuvalo. Ker ne eno ne drugo niso tema foruma in so off topic.
Preden pišete se prepričajete kaj nekdo počne in še potem ne hodite na forum ampak nadaljujte to početje drugje.
Eva, če bi bila samo malo seznanjena s področjem posvojitev bi vedela, da jaz osebno zadnjih par let ne delam več na tem področju. Posredujem pridobljeno znanje komur to želi, posredujem kontakte in to je vse. Kdor želi posvojiti v Rusiji je usmerjen k ”vam”. Zato prosim nehaj že enkrat. Pozanimaj se preden pišeš neumnosti. Moji uspehi se te pa ne tičejo in bodi brez skrbi, da ne bodo nikoli nikjer objavljeni kot tudi do sedaj niso bili. Pomagaj če misliš pomagat. S takimi posti sigurno ne pomagaš nobenemu. Kradeš čas meni in še marsikomu drugemu.
Se lahko vrnemo k tematiki foruma?
Lahko, ni problema.
Imam pa samo eno vprašanje in to bo res zadnje: koliko parov je uspelo posvojiti z vašo pomočjo otroka?! Ne mislim Rusijo, ampak tudi druge države ali pa morda celo v Sloveniji.
Jaz sem bila šesta, ki sem posvojila v Rusiji. Zdaj nas je že nekaj čez 20. Vsaj šestim parom sem posredovala vso dokumentacijo in informacije, da so se podali na to pot. In vsi imajo otroka doma. Ne hvalim se, samo rada bi povedala, da smo na forumu zato, da povemo, da se da, da so poti, da upanje nikoli ne umre.
Hvala
LP
Pikipoki kdo pa to zanika? Si prebrala kar sem napisala? Očitno nisi sicer ne bi spraševala neumnosti. Pa brez zamere. Malo sem že naveličana…da ne nadaljujem.
Še 1x prosim, če se tovrstne teme nehajo. Ne zanima me kaj si ti naredila. Pomagaj tistim, ki pomoč potrebujejo. Jaz jo ne. Ravno tako naj te ne zanima kaj jaz delam. Naj ti napišem še 1x. Jaz na tem področju že dolgo ne delam več. Razumeš kaj to pomeni? Če sem kdaj komu v preteklosti pomagala pa je to naša osebna stvar, ki se te ne tiče?
Sedaj pa res dovolj. Naj se tema zaključi sicer bom spet brisala in spet bo vik in krik. Pomagajte parom, ki pomoč res potrebujejo in ne kratite časa tam kjer je to nesmiselno.
Pikipoki zelo dobro uspe razumeti, kaj je resnica. Obsojati jo, da sprašuje neumnosti pa je zelo arogantno.
Saj vendar ne more biti na forumu zapisana samo “resnica” moderatorja!?
In vsi tisti, ki potrebujete informacije o posvojitvi v Rusiji, res sta Pikipoki in Eva pravi naslov in še veliko drugih, ne pa Kitty.
Jaz sem se tukaj samo odzvala na post ene od uporabnic MONa ki je napisala ves slavospev nekomu, ki za posvojitve iz Rusije ni niti malo zaslužen. To je vse!
Sedaj ti pelješ stvar v svojo smer . Nisi pa Bog, si samo moderator, in ni bilo napisano nič tako grdega da ne bi moralo biti objavljeno. Res pa je da če ljudje to berejo dobijo sliko o celotni zadevi.
In še to ali morda, glede na to da nimaš prav nobene izkušnje z posvojitvijo nisi razmišljala da bi moderatorstvo predala nekomu, ki ima izkušnje in bi znal veliko bolje pomagat.
Mislim da je tvoj teritorij neplodnost, tole pa prepusti komu drugemu, bo manj kregarije – verjemi!