S čim se igrajo vaši dvetmesečniki
Pozdravljeni!
Zanima me, kaj počnejo vaši dvetmesečniki … kaj jih zdaj najbolj zanima, katere igrače se vam zdijo zdaj najbolj aktualne …
Našemu so zdaj namreč najbolj všeč kabli, pa pilot od tv-ja, pa mobitel, časopis, pa vsi predali in oh, grozica… Za kakšnih pet minut ga lahko zabavam s slikanicami, en stari telefon mu je kar ljuba igrača, kakšen rokenrol(hihi) itn…potem pa že akcija in gremo … pa čof na glavo …
Kakšna dobra ideja, bom zelo vesela…
Lep pozdrav, Anita
Lep pozdrav!
Tudi mi imami doma devetmesečnega fantka (napolnil jih bo v soboto), ki ga prav tako kot tvojega zanima vse drugo, samo igrače ne. Ker je že naredil svoje prve korake, moramo nonstop šibati za njim, ampak ker moram tudi jaz kaj postoriti, ga najlažje zamotim, ko ga dam v stajico in se igra v vsemogočimi žogami. Moram reči, da jih obožuje (mislim da bo kar “fuzbaler”). Najrajši ima tisto za napihniti. Imamo pa že kar dosti igrač, največ lego kock (Lego Primo), raznih avtkov, slikanic, ampak naše male žabice to nič ne zanima. Edino s čem se rad “igra” je “sprehajalec” – voziček od Legota, spredaj so kocke in ko se naveliča sprehajanja po stanovanju, se zamoti s kockami …, dokler ne vidi pilota.
Otroci so veliki raziskovalci in mislim, da ni nič narobe, če se še ne zmenijo za igrače, ker se jim je pač ljubše “igrati” s predali. Prišel bo čas, ko ga nebomo mogli spraviti od igranja oz. igrač.
Želim vama dosti igranja in čim manj mokrih pilotov…
Čao
Iva