S čim odišavite stanovanje
Pozdravljene,
tiste, ki uporabljate dišave za stanovanje, katere so to? Mene npr. zelo moti, ko kuham, sploh kakšne enolončnice smrdi stanovanje 2 dni – grrr.
Pa imam vedno odprta okna, napo vključeno… Imamo zelo svetlo in zračno stanovanje, pa kljub temu smrdi še par dni.
Torej, kako vi to “preprečite” – ublažite. Ne maram kakšnih umetnih vonjav, kot so one za v vtičnico ali sprejev.
Dišeče sveče pa mi premalo dišijo, oz. delujejo zelo kratko, če sploh. Rada imam bolj naravne dišave, vendar da delujejo – ne samo 5 minut.
Hvala za nasvete “izkušnje” in lp.
za svež zrak. Najbolj mi diši če je kaj pečeno, kakšno pecivo. Večina dišav za stanovanje meni ne diši oz mi je premočnih tako da jih ne uporabljam. Enkrat sem imela eno svečo, ki je dišala po vaniliji, je bila res ful dobra ampak zraven pride tudi vonj po vosku in to mi ni preveč všeč. Najlepše mi diši ko je kmalu po dežju ali pa ko kosimo travo.
Imam rada dosti dišav, kot so električna in podobna. Zdaj nazadnje sem uporabljala olje in svečko. Tudi sama svečka meni ne diši, čeprav sem zadnjič bila pri teti, je zelo dišalo (tak nežen vonj) in sem ugotovila, da ima neko svečo, ki spreminja barve in je res ful dišalo.
Drugače imam pa itak od jutra do večera odprta okna.