s čim dišavite stanovanja
Dobro vprašanje, meni stanovanje nekam čudno diši, pa mam zglancano u nulo…tudi ne vem s čim bi, uno za v elektriko tko močno diši, pa tudi dišave so ajd-čao….ko brišem po tleh diši natanko 5 min dokler se ne posuši…oprani tepihi, deke, zavese, kavč usnjen…pojma nimam kaj naj….zadnjič pa kot strela z jasnega slučajno grem k eni gospe v hišo in ji je cela bajta, ampak res bajta dišala, mokra brisača na radiatorju prepojena z mehčalcem, njami…..še vonja po kuhariji ni bilo. Zračeno mam tudi dokler ne pridem iz službe, sobe obvezno cel dan,pa mi tudi posteljnina diši sam en dan, da voham po čistem….mah….bom pa še jaz to varianto, pa, da vidimo, če pali…
Ja, pojma nimam, predidevam, da jo ponovno opere ali zmoči in nakapa spet mal mehčalca, ampak diši pa …njami….skratka velika, sicer odprta hiša dnevna, kuhinja, hodnik, kopalnica,…ko vstopiš v hišo imaš občutek, da se v njej suši najmanj en stroj belega perila…skratka tisti vonj po opranem, svežem…ki ga jaz nimam, pa pojma nimam zakaj, meni diši tako garaža, če pustim za kako uro oprano perilo v košu, predno ga dam v sušilec.to je pa tudi vse kar diši, no na stopnišču imam tudi jaz dišavo v elektriki (vem, da škodi, zato jo imam izključno na hodniku), lih toliko, da mal ubije vonj, ostali prostori pa so kaj naj rečem brezvonja.