Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja s čim čistite pečice???

s čim čistite pečice???

No s čim?? ok meni na prospektu piše nobenih čistil, samo voda pa malo segreti pečico…ampak s samo s tem postopkom, meni nikakor ne gre dol tista maščoba…
hvala za vaše odgovore
lp

Enkrat na leto mogoče uporabim Johnsonovo čistilo za čiščenje pečic (v glavnem – eno tako, da ni treba segrevati pečice, ko je namazana s čistilom). Čeprav mi je zadeva malo zoprna, ker kljub temu, da jo ful spiram, prvič še smrdi po čistilu, ko se pečica segreje.

A sploh obstaja kakšno čistilo, ki dejansko deluje in potem opecivo nima še 2 meseca okusa po njem?
T.

Jaz sem jo ravno čistila prejšnjo soboto z Mr. Muscolom (“ljubi dela, ki jih vi sovražite”). Poškropila sem pečico, pustila dve uri, nato pa izprala. Nato sem kakšni dve uri pozneje pekla pecivo in nato še perutničke, pa ni bilo nobenega “žmaha” po čistilu :)). Preverjeno, čeprav sem bila malo v skrbeh.
LP!

Jaz pa imam pa eno super stvar za čiščenje pečice. Kupila mi jo je tašča in je res super. Diši po limoni in sploh te ne “zaduši”, ko čistiš. Je pa od Stanhoma, na dozi piše: Degreaser, antibacterial, Oven Cleaner. Po vseh različnih stvari mi ta stvar enkrtano čšisti in kasneje ni vonja v pečici. Res sem zadovoljna!

MOjca, kje pa se dobi tako čistilo?

Ali ste že probale s parilnikom- ona napravca ki dela paro (pingvin), nato pa samo obrišeš umazanijo. Sem ravno zaradi pečice razmišljala o nabavi le tega!

Bom vprašala in ti javim!

Ti je spodaj Tinkara C dala povezavo. Res je, da ni v prosti prodaji in ga moja tašča kupi pri zastopnici te firme. Če imaš možnost , ti ga res priporočam, da ga kupiš! Boš zadovoljna!

MOJca kakšna je pa cena??? če slučajno veš?!?

Mr. Muscolo za pečice! Spray, res ima močan vonj, pustim kake 2 ure, pa samo obrišem. Brez hudega mučenja. Pa ni nova, ampak čiščena kake 2x letno.
Lp

nekaj manj kot 2000 sit. ( sicer pred tremi meseci)

Mi uporabljamo parni čistilec, pa za silo umazanija gre stran.

Uporabljam vrečke za pečenje in nimam nikoli umazane pečice. Neskončno sem vesla da sem jih odkrila, pa še maščobe ne potrebuješ za peko.

Lp

New Report

Close