Najdi forum

Berem da lahko zamenjam dobavitelja elektr. energije. neko podjetje mislim da je r RWE, naj bi bil tudi distributer. Kolikor sem videl je to nemško podjetje, ki trži elektriko ki jo proizvaja Slovenija. Kako je možno da ima nemški ponudnik nižje cene v Sloveniji proizvedene elektrike, kot slovenski ponudnik? Torej smo prej plačevali monopolistom čisto previsoke cene,? Pričakujem povračilo preveč plačane elektrike, če sedaj z enim klicem prišparaš….? Ne štekam…
LP Romeo

nič ne boš prišparal….

1.nimajo nižjih cen, celo višje cene bodo imeli, kot geni
2. imajo nek proračun za nabiranje novih strank – vsaka stranka dobi 100 eur popusta v big bangu pri nakupu el. aparata.

Logika je da tujec da pod ceno. Ko gre slo firma v stecaj zaradi tega,pa jo dvignejo. Primer Strabag

Nič ni cenejši ampak dražji in ne samo od GEN-I.

Ok vsi govorite da se ne splača. Ampak men nekaj ni jasno; če je kilovat ure na Elesu 2,00€ npr, pri RWE pa 1,8€, zagotovo prišparam…dokler mi cene ne dvignejo. To me morajo pa obvestiti. Pa če 100€ prišparam na leto, pa se splača telefon obrnt pa zamenjat dobavitelja…zakaj mi pa dosedanji ne ponudi popusta, da ostanem pri njem.?
LP Romeo

Če poveš, kdo je zdaj tvoj dobavitelj in nam zaupaš svoje ime, priimek in točen naslov, bo nekdo od nas poklical in vprašal, zakaj ti ne dajo popusta, da ostaneš pri njih.

New Report

Close