rutka za na glavo
Rutke naješ v trgovinah z oblačili, velika izbira pa je tudi v trgovinah in butikih z modnim nakitom. Če želiš bolj športne pa poskusi v večjih športnih trgovinah. Če se prav spomnim pa rutke prodajajo tudi tam, kjer lasulje.
Drži se, Kristina
Pozdravljena!
Jaz sem ta problem rešila s športnimi BUFFi ali HADi, ki jih lahko sedaj kupiš v vsaki športni trgovini (Hervis, Kibuba, Iglusport, ….). So zelo tanki, hitro sušeči, lahko jih nosiš na več različnih načinov. Mene so rešili, ker nisem prenesla lasulje 🙂 In jih rada nosim še sedaj, ko so lasje nazaj 🙂
Vso srečo,
MaaMaa
Javorka, tudi ti se drži in izberi kakšno hudo rutko. Zdaj se dobijo res super zadeve. 🙂 Pa malo make up – a in bo super. 🙂
Pozdravljena.
Dokler se ne zgodi, pač upaš da bo izpadanje naredilo ovinek okrog tebe, ne ? Vsaj tako je bilo pri meni. Tudi jaz sem “goloto” reševala z rutkami. Kar nekaj sem si jih nakupila v trgovini Sariko (so tudi poceni), privoščila sem si dobro kremo za obraz, pa kvaliteten puder, nežen lip gloss, pa je nekak minilo.
Od marca mi rastejo novi lasje, vsi so navdušeni nad mojo novo podobo, vključno z mano.
Vse dobro.
Tatjana