Najdi forum

Rutar in pika!

Zelo mi je všeč pohištvo pri Rutarju, zato si skoraj ne predstavljam, da bi ga kupila kje drugje. Postajam pa zaskrbljena, kajti vse pogosteje slišim, da je z dobavo pri Rutarju veliko težav: da dobavijo napačno, da se na dobavo čaka nenormalno dolgo, da te izsiljujeo za višjo ceno itd. Kaj je res?

Ja nikar ne kupujte tam. Jaz sem bila zelo arzočarana. Ne dostavijo v dogovorjenem roku. Pri omari so manjkala vrata, potem so še dvakrat napačna dostavili.
Resnično nič več ne naročam v Rutaju!

Nama so dobavili pravočasno in vse – res pa, da ni bilo prav veliko.

Midva sva se zanimala za kuhinjo in bi naju kuhinja stala več kot 300.000 Sit več, kot v drugi trgovini (popolnoma enaka).

lp

rutar nikoli več in pika!!!

Dobava kasnila za 3 mesece, kvaliteta v primerjavi s ceno – pod nivojem.
Žal sem takrat gledala preveč na izgled in ne toliko na kvaliteto, pa čeprav je bila cena kar zasoljena.

tina

mi smo bili zadovoljni. naredili smo velik nakup (novogradnja), dobili posebne popuste, ker je bila roba dobavljena prej, kot smo imeli porihtane prostore, smo lahko pri njih brezplačno nekaj časa skladiščili – skratka – bp.

Meni pa glede Rutarja zadostuje malenkost, da me ne vidijo več. Na računu je bila cena za 1,25 evra višja, kot na izdelku oziroma na polički nad izdelki. Prodajalka se je nekaj izmotavala, da je pač v blagajni taka cena. Me ne briga, hočem natančno vedeti, koliko stane tisto, kar kupujem.
Pa še nekaj podobnih malenkosti. Adijo. Ne da se mi podrobno proučevati računov in se preklati na blagajni.
Pa sploh ne gre za 1,25 evra.

mene pa zanima kam je slo vse v Rutarju tisto pohistvo ki je bilo z napako, bilo je cisto zgoraj v ljubljanskem rutarju, diskont al kak se je imenovalo.

Zdaj (že kar nekaj časa) so odprli “diskont” v prizidku in tam prodajajo cenejše stvari. Imenuje se Dipo.

Sicer pa tudi mene zlepa ne bo k Rutarju – oz. bom tam kupovala samo še manjše stvari, ki jih imajo na zalogi. Tudi pri meni so zamujali.

Ojla.

Mi smo kupili sedežno in je bilo vse v redu. Zaenkrat.

Lp. T

Prav hecn,

pri nas vse kul, velika garderobna omara z brezplačno dostavo in montažo.
Zdaj iščemo sedežno.
A je bil kdo na sejmu, a se splača, a so kakšni posebni popusti, npr. za sedežne. Pogosto se tam gužbam, tam se ne morem odločit in res ne vem če je smisleno tja hodit!?

LP Joži

Sejem je namenjen gradnji, se bojim, da ne bo popustov za pohištvo.

na sejmu se imajo večinoma strehe, okna, vrata, jazzuzije, in nekaj tuš kabin. Jst sem bila zelo razočarana nad ponudbo. Poleg tega je izredna gneča, če hočeš kaj vprašat moraš čakati na prostega prodajalca, ali pa imajo hostese, ki so tam samo zaradi lepega, in ko sem jo hotela nekaj vprašati, mi je odgovorila da to pa ona ne ve. Zakaj so sploh tam?

Poleg tega daš najprej 2 evra za parkirnino, potem pa še 5 evrov za vstopnino.

Pomoje se ne splača.

New Report

Close