Rutar in pika
Živjo!
Joj, joj koliko kritik in niti ene pohvale! No vsaj podajalci/ke so dokaj prijazni/e. Tam nisem nič kupil, ker tako ali tako nimajo nič na zalogi. Imel sem namen kupit neko mizo za TV in od desetih razstavljenih niso imeli niti ene na zalogi. Čakal pa naj bi tri mesece, pa kaj še!!!
Vsem skupaj lep pozdrav,
Mark
Se strinjam z mnenjem, da ni kadrov ki bi znali kupcu svetovat, uspeli sestavit naročilo in predvsem znali uredit reklamacije. Vlada popolna nezainteresiranost za kupca. To pa predvsem ker Balkanci še vedno kupujemo po Balkansko. Hvala bogu da je tega vse manj in zahajamo vedno bolj v trgovine kjer nas znajo postreči.
Meni se je zgodilo da sem prišel v trgovino in hotel kupit pomivalni stroj. Prodajalec ni imel pojma o stvari in mi je dobesedno bral iz navodil….. Kriza.Pri takih ne bi kupil niti vezalk. Na drugi strani pa sem bil prijetno presenečen v majhnem servisu, v malem kraju, kjer sem dobil res popolne informacije. Ženska me je celo še enkrat klicala in mi dodatno priporočila določene zadeve.Na koncu je bil njen stavek:Ni važno če boste kupili pri nas ali ne. Mi smo za to tukaj da pomagamo.
Rutar? Zadnjič sem se peljal tam mimo in pomislil: Kdaj bodo že zaprli…?Kmalu.
Mene so tudi hudo naplahtali. Kupoval sem omaro in jo kupil in takoj plačal, po zagotovilu, da jo imajo na zalogi. Poslali so me v skladišče, kjer pa te omare ni bilo. Šel sem nazaj, kjer so mi rekli, da omare žal ni, a da mi jo bodo dostavili brezplačno v enem, najkasneje dveh tednih. Ker sem bil neumen, sem pristal. Po enem tednu kličem. Rekli so, da čez dva dni itn..po treh tednih so mi rekli, da lahko zdaj pridem po omaro. Do Rutarja imam nekaj čez 100 km. Ko sem povedal, da so mi zagotovili brezplačen prevoz, se je zopet zataknilo. Potem sem po neštetih klicih prišel do vodje centra, ki mi je zagotovil, da bodo vse uredili v roku treh dni.Po treh dneh sem klical, ker omare še kar ni bilo. Ko sem zopet dobil vodjo centra, mi je rekel, če ga lahko pokličem zopet čez tri dni. In se mi je strgalo. Rekel sem, da omare nočem več in da mi naj vrnejo denar. Vodja je rekel, da ni problema, a da sem dobil nazaj denar, sem čakal še en mesec, v tem mesecu pa klical vsaj petkrat. Svinjarija!
Zanimivo je to, da se je mojemu bratu zgodilo enako. Plačal je, ker so imeli kao na zalogi, a to ni bilo tako. Zgodba se ponavlja…
Pred 1 letom sem kupila spalnico za 350.000 sit.
Ze pri montazi so mi jo uničli. dele omare so zalepli, ces saj se ne bo videlo. Reklamacije ne upostevajo, ker je bila spalnica razstavni exponat. Postelja se je po 6 mesecih skoraj sesedla, škripa 100 na uro. Tudi omara se ne da zapreti( drsna vrata so zanic), manjsi omari pa se sesuvajo predali.
Tako hudo sem jezna, da bi sla kar tja pa direktorju zavila vrat.
Rutar je šit od šita.
Mogoče pa bi lahko, namesto da jamrate in se zgražate nad vsem skupaj, kaj ukrepali, da se takšno vedenje neha. Obrnite se na zvezo potrošnikov, ali pa zvezo za varstvo potrošnikov, kjer boste dobili vse informacije o tem, kako lahko ukrepate in kakšne so vaše pravice. Priznam, z Rutarjem nimam izkušenj, pomagali pa so mi pri eni drugi, zelo zapleteni težavi – in to zelo uspešno. Poskusite. Ne stane veliko, lahko pa vam prihrani veliko slabe volje in nepotrebnih stroškov. Tudi potrošniki imamo pravice!
[email protected] 01/474 06 00
[email protected] 080/10-10
jaz bom dejal samo dvoje:
Kupuj domač proizvod, s tem si ohranjaš svoje delovno mesto.
Ikee ne kupujem ker to izdelujejo izkoriščani otroci na daljnem vzhodu.
Kupujem pa domače proizvode, katerim tujci še niso dorasli.
Drugače pa malo denarja, malo muzike.
Ali pa:
nisem tako bogat, da bi kupoval poceni.
Navadite se že enkrat predragi sodržavljani!