Rusija – še kdo posvaja¸¸¸
Pozdravljeni,
tudi mene zanima, glede na to da je sprejet nov zakon o istospolni partnerski zvezi, ali posvojitve iz Ruske federacije, še potekajo. Moskva, kot mi je znano je ustavljena. Kaj pa Sibirija, San Petersburg, Perm?
Kako pa potekajo posvojitve iz Gane? Kdo ve za celotno “proceduro”?
Zelo bi bila hvaležna za informacije.
Srečka, a ste vi potem posvojili iz Gane?
Koliko stari otroci se pa posvajajo? Se lahko posvoji zdravega otroka?
Brala sem, da so v Gani tudi precej zaprli posvojitve zaradi trgovine z otroci:( Menda so skoraj vse agencije zaprli,razen parih, ker je šlo za korupcijo in trgovino:(
A ta odvetnik deluje legalno? Je vse ok? Si zelo želim otroka ga pa vseeno ne bi želela komu ukrasti 🙁
No, upam da se bo še dalo posvojiti takrat ko bom imela vse papirje urejene.. naenkrat imam občutek, da se mi zelo mudi 🙁
Še vprašanje za tiste, ki ste že posvojili otroka druge rase. Ali imate kakšne težave zaradi okolice? Kakšne negativne izkušnje? Vem da se otroci običajno “spravljajo” na drugačne (kakorkoli pač že), upam da potem nimajo še več težav? Kako pa odrasli sprejemajo da je družina pač drugačna? Sem brala blog ene ženske iz Amerike in je pisala kako so se tuji ljudje stalno vpikovali v njih in njihove otroke..