Rusija, Rusija in se enkrat Rusija
Zivjo!
Rada imam Rusijo in vse kar je ruskega, bila sem ze v Moskvi in Petersburgu, vendar samo turisticno. Priblizno dve leti sem se ucila ruskega jezika in sem zalostna, ker zaradi neuporabljanja jezika, pozabljam, kar sem vcasih znala. Z veseljem bi sla delat tja, vendar je to kljub temu, da imam visokosolsko izobrazbo velik problem. Vsakega odgovora bom zelo vesela.
lp
Nadja, kakšno izobrazbo imaš?
Povprasaj na katero izmed nasih farmacevtskih firm(Lek,Krka) mislim,da tam v zadnjem casu rabijo ljudi z znanjem ruscine,mogoce ti bodo tam kaj pomagali.
Hvala obema za odgovore, na Leku sem že poskusila, a brez uspeha, izobrazba: univerzitetna
lp
Zivjo, Nadja. A si ze poskusila kontaktirati z naso ambasado v Moskvi? Mislim, da bi ti tam znali kaj pametnega in uporabnega svetovati. Ali pa si medtem mogoce ze nasla kaksno drugo resitev? Ce hoces, se mi oglasi po mailu – imava podobne simpatije 🙂 Kar se tice ohranjanja znanja jezika – vsaj danes v dobi interneta to res ni noben problem. Poisci si online prijatelje za dopisovanje in klepetanje.
LP
Forum je zaprt za komentiranje.