Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija ABC ginekologije in porodništva Rumeno-zelenkast izcedek

Rumeno-zelenkast izcedek

Pozdravljeni!
Težavo, o kateri pišem, sem že imela pred cca. 3 leti, vendar se ne spomnim, kaj sem takrat vzela, ali sem sploh šla k zdravnici itd.
Stara sem 58 let, pred tremi tedni sem si zlomila gleženj (na srečo ni kompliciran), vendar čutim, da je bil to nekako stres za celo telo. Te dni sem opazila nekoliko izcedka, ki pa je bolj proti zelenkasti barvi. Peče ali srbi me ne. Doma imam Rojazol in Vagisan (za slednjega ginekologinja pravi, naj ga občasno kar uporabljam). Na preglede hodim redno, nazadnje oktobra lani. V meni sem 6 let. Sem pa anksiozna, vedno se ustrašim npr. raka. Drugih znakov nimam, izcedek ni obilen. Će bi treba, bom šla do zdravnice. Prosim za vaše mnenje, hvala!

Spoštovani,

lahko poskusite z Rojazolom in nato s probiotiki.

Lep pozdrav

doc. dr. Tanja Burnik Papler, dr. med., vodja Centra za zdravljenje neplodnosti, Bolnišnica Postojna *** [email protected] *** Tel: 05/7000 720.

Odgovor na objavo uporabnika
Tanja Burnik Papler, 19.08.2025 ob 20:31

Spoštovani,

lahko poskusite z Rojazolom in nato s probiotiki.

Lep pozdrav

Hvala! Je lahko kaj hudega? Sem zelo anksiozne narave. Naj probiotike jemljem hkrati z Rojazolom? Hvala vam!

Spoštovani,

Če boste probitoke vstavljali v nožnico, potem najprej zaključite terapijo z Rojazol. Če imate takšne, ki se jih uporablja tako, da se jih popije, sta lahko terapiji sočasni.

Lep pozdrav

doc. dr. Tanja Burnik Papler, dr. med., vodja Centra za zdravljenje neplodnosti, Bolnišnica Postojna *** [email protected] *** Tel: 05/7000 720.

New Report

Close