rumeni zobje
Rada bi,da mi svetujete,če je kakšna možnost rešitve mojega priblema.Priznam,da sem zelo zanemarila zobe in da imam nenormalni strah pred zobozdravniki.Pred leti sem veliko uporabljala razna sredstva za beljenje zob.Sedaj imam izredno rumene zobe in bi jih rada malo pobelile.Ali se to da narediti,kje in približno koliko stane.
Pozdravljeni,
kaj pomeni zanemariti zobe? Beljenje pride v poštev le pri popolnoma zdravem zobovju, sicer lahko naredi precej škode. Zato vam predlagam, da prvo poskrbite za zdravje zob, se naročite na pregled k zobozdravniku, nato razmišljajte o beljenju. Precej zobozdravnikov na spletu promovira beljenje zobovja, sicer si preberite kaj o tej temi na tem forumu.
Srečno.
da ne bom odpirala nove in enake teme…
stara sem 15, in imam zelo rumene zobe zaradi nepravilne higiene zob ( premalo ščetkanje zob, včasih si jih nisem tudi po mesec in pol, kar me je sram priznati). v teh letih sem se pa bolj prijela v roke in si jih ščetkam zjutraj ter zvečer okrog 5min-brez uporabe zobne nitke. je to še vedno premalo? in kaj naj naredim da bodo moji zobje bili vsaj malo bodobni belim?
belila pri zobozdravniku si jih ne bi saj imamo doma luknjo v denarnici.
hvala za odgovor ( in najverjetneje tudi kritiko glede moje higiene zob).
Pozdravljeni,
morda bi le stopili da zobozdravnika, da oceni ali je resnično potrebno vaše zobe beliti al ne. Beljenja brez zobozdravniškega nadzora ne odobravam. Glede vaše higiene bi dodala le to, da začnite uporabljati še zobno nitko. Pretirano krtačenje zob pa tudi ni priporočljivo.
Srečno.