RTV referendum
Seveda PROTI, kot vsak s svojo glavo razmišljujoč človek.
Ja res je, tukaj ne spoštujem “drugače mislečih”, ker za mene to niso drugače misleči ampak nemisleči. Do takrat, ko bo kdo znal argumentirat zakaj ZA…ampak na to še čakam.
eh…jaz zaenkrat čakam še na kakršenkoli argument za ali proti. pa ga ne dočakam :))
lp ajs
Obstajata dve možnosti. Ali ga nočes slišat, ker simpatiziraš s trenutno koalicijo, ali si prelen, da bi si kaj prebral. Osebni ti predlagam, da si prebereš mnenja tujih strokovnjakov iz področja medijskih komunikacij, ne politikov iz sorodnih strank naši koaliciji, da premisliš o načinu financiranja RTV v tem novem zakonu in o bodočem nadzornem svetu RTV. To bi za začetek moralo zadostovat. Ne mislim pa eseja pisat ker si len. 😉 Čas, ki si ga porabo za ta forum v tej temi, bi komot uporabo za prebiranje časopisa in revij. 😉
:))) malo sem res len, ampak zanima me predvsem kako folk gleda na politiko in na življenje sploh. Recimo, da je to en test zame osebno, da nimam mnenja pa da vidim. Kolk se folk poglobi. Koliko posluša obe strani. In kolk se zaveda, da obe strani trobita vsaka v svoj rog, ki mogoče nima veze z resnico, koliko pa pač samo nekritično prenaša naprej poglete tistih s katerimi simpatizira (Recimo ti začneš s tem, da ali sem len ali pa simpatiziram z vlado :))) ). In sem razočaran:) ker razen medijskih parol, ki sta si jih izmislili obe strani nisem slišal še nobenega pametnega argumenta. Predvsem pa nisem slišal kaj vse konkretno se bo v zakonu spremenilo. Jah navsezadnje bom moral res sam prebrat….
lp ajs
Zakaj si razočaran? Sej sem zadel, da si len. 🙂 Al si razočaran, ker se ljudem ne da za tebe osebno pisat esejev? Sicer ti pa ni potrebno politikov poslušat…no, če te zanimajo razlogi za, jih moraš, ker strokovnjaki so proti…in ostanejo samo še politiko, ki so za. Žal še mi ni uspelo najt članka, kjer bi bla stroka za.
Sicer pa da ti prišepnem na uho zakaj ZA…zato, ker se ni dobro zamerit novi vladi. Jaz ti povem, da bodo nadzorovali volišča z moderno tehnologijo, nič jim ne uide. In potem se bodo maščevali…krvavo… ;P
eh ne štekaš, folk pač ne vidi preko boljši program vs. državna televizija, to se vidi tudi iz enega stavka, ni treba esejev pisat :)))
lp ajs
Krasno. Torej moramo bit za zakon.
Ne pa da nam na RTV še kar vedrijo komunisti, medtem ko v vladi sedijo drugi.
Predvsem mi grejo pa na živce vse obtožbe in valjenje krivde za vse slabo na prejšnji sistem oz. prejšnjo vlado… Najlažje je kritizirat, težje je naredit kej pametnega…
Pa ne mi zdej govorit o tem, kako so meli prejšnji 12 let, tele pa 12 mesecev… ČE HOČEŠ NEKAJ NAREDIT LAHKO NAREDIŠ HITRO.
Močno upam, da ne bomo čakali spet 12 let. In spet poudarjam… nočem več slišat primerjav z prejšnjo vlado. Če so boljši naj to pokažejo.
In če je biu RTV že v prejšnjem sistemu nadzorovan ali pod prejšnjo vlado… to ni noben izgovor, da lahko zdej pa nova vlada drži nitke… Če so boljši in tok super pošteni pa naj bo od zdej naprej JAVEN in čist tko kot je treba…
Sicer pa they’re all full of BULL… sam ena razlika je… zdejšnji slabo lažejo… pa da obljubljajo in govorijo tko, da jim nasedejo najbol preprosti.
In vsi ti vidijo samo tist boljši program in da ne bo treba plačevat, pa pomožnosti še kako iz strani cerkve… Kaj je v ozadju jih pa več ne zanima.
Me ne preseneča, da potegneš z opcijo, ki si jo volil, čeprav brez razloga. 😉 Ti boš ziher za glasoval samo zato. 🙂
Eh, spušli smo…. No, vsaj program bo zdaj boljši.:)
Forum je zaprt za komentiranje.