Najdi forum

RTV referendum

eh…kvaliteta programa pa količina denarja nista 1:1 🙂

Pri vseh takih mastodontih, kot je recimo RTV, ki dobivajo denar ne glede na kaj, je mal naivno pričakovat, da se obnašajo kot kakšna privat firma.

lp ajs

Hehe – točno tebe sem imela v mislih. Ampak kaj za vraga počneš, če niti knjig ne bereš, niti TV ne gledaš. A sam drkaš na kakšne kosmate nabildane bajkerje, hehehe?

Aja, pred računalnikom sediš pa igrce špilaš, ne?

Saj to dela Janša v primeru časopisne hiše Delo. Namreč v Delu so prejeli obvestilo, da bo v primeru “napačnega” navajanja dejstev v člankih, Mobitel umaknil oglase z časopisa. Mobitel je njihov najpomembnejši naročnik, s katerim pokrijejo velik del stroškov.

Kdor zna, zna.

things change, amerika je včasih podpirala Bin Ladna ne :)))?

Pri novinarjih se gre pa zato, da se novinar ne more odločati namesto mene kaj je res in mi servirati dejstev skozi svojo prizmo. Vsak naj pri sebi razčisti in razmisli. Ja je težko včasih, k vidiš, da ni vse črnobelo in da enostavnih odgovorov sploh ni. Drugače so za ta namen komentarji, kjer je točno jasno, da je text razmišljanje novinarja.

lp ajs

hm, samo to je stalna praksa povsod v svetu, jaz ne bom dajal oglasa nekam, kjer o meni pišejo negativno, saj nisem zmešan :))

lp ajs

Janša ni lastnik Mobitela, pa tudi drugače si ne sme privoščiti tega posrednega pritiska! Saj veš etika v državni upravi, kamor sodi tudi politika.

če prav razumem se gre za podatke o mobitelu ne podatke o janši?

lp ajs

Slabo bereš:)

Če bodo grdo pisali o politiki Janše, bosta Mobitel & Telekom, ki sta v večinski lasti države, prekinila pogodbo o uporabi oglasnega prostora v časopisu Delo.

“točno tebe sem imela v mislih”….PROSIM, naj ti ne pride v navado! Bo lazje za oba.

Bravo. Eno stvar si pa uganla….no….kmalu dve. Hvala za dobro idejo.

*Dir je kamjeje mjeto? Dir je biu?*

ej…trudu sem se zdle odkar sem pod Tejči prlimu post….oprost…ne stekam. Prekleto! Ko bi le bral vec!

Enkrat za spremembo je moje mnenje enako tvojemu. No ja, sam Marcela Štefančiča gledam. Pa včasih Mariota, mi prav lepo krajša nedeljske večere.

Kakšna javna TV?! Dol z oblakov! RTV je bila in bo ostala institucija, ki jo jaha politični vrh – z referendumom ali brez.

Govoriš z vidika razsvetljenih intelektualcev, ki bodo vedno z dozo razsodnosti in skepse prebirali umotvore raznih novinarjev. In jim seveda ne bodo verjeli na besedo, pa čeprav bodo čisto vsi govorili enako.

Stvar se pa popolnoma spremeni, če razumeš, kako na strvari gleda navaden človek. Pač verjame tisto, kar bere in kar mu tumbajo politiki po TV. Pa saj imamo mnoštvo primerov iz bližnje in daljne zgodovine. Poglej demagogijo Srbov in njihove medije ter govore politikov, ki so pripeljali do vojne, pa Bushove umotvore, ki jim verjame več kot pol Američanov. In taki ljudje BODO videli črno-belo, ker jim bodo tako sliko kazali mediji, ki naj bi jim verjeli.

Mhm…res je. In zdaj bi jo rad do konca pojahal.

Proti. Grem. Zanalašč, čeprav bo izid verjetno Za.

Jp, Mario ni slab.

ah sooo, to je pa drugo :))

lp ajs

ja saj, zato pa pravim, da smo od nespolitiziranosti medijev še daleč, ne verjamem, da ljudje potrebujejo dudo v usta…

lp ajs

Glede na teme v Studio City bojo kaj hitro kako pogodbo prekinili…

Vi ste pa eni asi, kako naj imajo neodvisnost( pa ja niso POPTV…..), če pa jo plačujemo MI, si pa ja ne morejo sami zmišljevat kaj bojo delali in kakšne prispevke bomo plačevali, je pa ja nacionalna televizija, denar zanjo gre iz državnega proračuna in naših prispevkov.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close