Rozike 2014, rak dojke…toplice – Doberna
No, Mici, še malo, pa boš nazaj v civilizaciji….saj ti bo kar pasalo , kajne?No, to sklepam po sebi…rada grem in rada se vrnem…Si se naplavala? Kaj pa roka? So ti jo zrihtali, ko si rekla, da ti zateka?
Zdaj boš vsa fit in boš lahko petkrat hitreje migala, pekla piškote in prižgala lučke na smrekici…
Jutri boš nažgala glasbo ,,,se boš kaj ustavila na Trojanah po krofe?….in odšibala domov…
Hoj,
Ja roka se vedno zateka :(…bo doma bolje. Sedaj dva dni nisem sla na vodno telovadbo, ker je bazen prevroč. Pa itak me brez bezgalk ne smemo biti predolgo v bazenu….20 min plavanja in ven.
Malo sem naveličana terapij in sedaj bi rabila se dva dni na off. Jutri začnem ob 7 uri in končam ob 10 uri….pol pa na čaj in domov.
Ah smrekice nimam, piškotov ne bom pekla…..komaj čakam, da mine december, ne maram to decembersko navdušenje.
Na Trojane ne grem….že tako se redim. Bom morala kaj ukrenit.
Jutri bom morala praznovati….eno leto od diagnoze.
Ah, diagnoza….To ti ni treba praznovat.Je že mimo….(.Tako je pri meni….)
Rediš se pa zato, ker je zima.Telo rabi več hrane za energijo in pozimi pač jemo bolj kalorične stvari…jaz se tako vedno potolažim.Pa vsi bi včasih na sebi kar kaj zamenjali…Še take stvari, za katere drugi pravijo, da so čisto vredu.
No, še danes si ogledaš eno komedijo na TV , jutri pa veselo v smeri Ljubljana.
Želim ti dober spanec!