Rovinj,…….
Kaj dogaja v Rovinju? Jest bi rada šla s kolegi nekam na morje, kjer je res žur vsak večer poleti. Lansko leto samo si že vnaprej rezervirali apartmaje na Pagu v Novalj (the the way- tm je the best party 🙂 letos pa nimamo še nič v planu. Verjetno, ker bo vse zasedeno nam ne bo ostano nič drugega kot kakšen kamp. Kako je v Rovinju pa kakšne so plaže, kje rolajo musko,….?
Kar se tiče plaž in turizma nimam pojma, ampak glede žuranja (partijev) pa poglej sem: in v okence “traži” napiši MONVI…izpisali se ti bojo vsi večji partiji v teh dveh poletnih mesecih…
ej sam kva ja pa Portoroz zdele trenutno hud… Ja takega partya pa tok hudih pick zaenkrat se nism dozivel… Tale weekeend je bil komad dobr…
Bila sem 1x pred leti, pa nikoli več! Takrat mi sploh ni bilo všeč, pa morje pretoplo, pa ladjice so bile zasidrane tam kjer je za kopat, pa v mestu je vsak večer smrdelo po crknjenih ribah, da je groza. No, mogoče je zdaj po nekaj letih kaj drugače.
Jasz ti povem da je Rovinj za mene eno najlebših mest ob morju. Muzko vrtijo skoraj vsak večer , v sezoni seveda. Lani so prišli pevci iz južne afrike in imeli koncert. Imajo tudi ful kolesarskih stez za po gozdu. Če boš šla se ti splača it tam okrog 24.8 ko je rovinska noč. takrat je ognjemet ful fešta , v glavnem če greš v Rovinj v sezoni in s pravimi frendi (takimi ko jih imam jest ) boste žural do konca , domov pa bote pršl zmatran ampak zadovoln.
Forum je zaprt za komentiranje.