Najdi forum

rotvajlerja napadla

A ne bi pa raje lastnikuz dala kakšno dobro lekcijo, kupila kakšen nagobčnik ali dodatno vrvico? Ne, kajne! Saj je lažje kar ubit živa, ane?

Pes, ki brez razloga napade človeka, kakor sta ta dva ubogo dekle, si zasluži smrt. Rada imam živali, tudi sama sem imela psa, pitbulla ki je bil nežen kot mucek, ampak pes NE SME ugrizniti človeka, ljudje božji! Tudi če pride na njegov teritotij, ni razloga( razen ajd, če se upravičeno čuti napadenega). Tudi jaz bi bila svojega takoj pokončala, če bi brezveze napadel človeka na ulici. Če je enkrat okusil človeško kri, jo bo gotovo hotel tudi drugič in tega se ne sme riskirati. Pa smo ja ljudje pomembnejši od cuckov.

Joj, ko tole berem, me kar zmrazi. Iz nekaterih mejlov ker veje sla po ubijanju, sovraštvu in ne vem čem še vse. Ja, strinjam se, tudi jaz bi verjetno dala uspavati takega psa (in ne pokončati- o groza!), kot rečeno, pa upam, da se mi to ne bo zgodilo.
Pa malo se umirite nekateri…

Uspavati ja, tudi jaz sem za humano. Toda na licu mesta ko se je pa tisto zgodilo, je človek seveda reagiral prvinsko. torej je žival pokončal, saj verjetno ni imel druge izbire, ko pa se je ta še kar zaganjala v punco in ni hotela odnehati, žalostno.

Zdaj sem se spomnila, kako je eni prijateljici težil nek pijani moški in se je je celo fizično lotil. Ta kolegica je imela poleg sebe odvezanega rotvajlerja. Katastrofa za tipa? Ne, pes je skočil nanj in ga samo odrinil proč od nje s sprednjimi tacami!!! Ni ga ugriznil! To ti je pravi pes!

In itak vsi vemo, kaj se je dogajalo…

----- Svojih zivali NE hranim s hrano Satisfaction.

Ma,sej to je to!
Sploh se o vsem skupaj ne bi smelo debatirat,če ne vemo dejstev.
Brezveze-sama ugibanja!

Je pa zanimivo,kako hitro se znajdejo novinarji zraven!
Fora je v tem,da ne bomo nikoli vedeli,kaj se je dejansko dogajalo,vsak bo povedal svojo zgodbo,ljudje se bodo postavili vsak na svojo stran,kratko pa bodo spet potegnili psi.Pa ne samo ta dva iz zgodbe!

saj verjetno ni imel druge izbire, ko pa se je ta še kar zaganjala v punco in ni hotela odnehati, žalostno.

Če si gledala posnetek na Preverjeno, si lahko slišala da se starejša psica NI VEČ zaganjala v punco, niti je grizla, ko je prišel lastnik s kolom. Lepo je povedal da je renčala in ker se je bal, da bi PONOVNO napadla dekle ali celo njega, je potem po njej kar tolkel in tolkel.

Lp, Fortuna.

Točno tako. Ko enkrat pes napade človeka brez razloga nima kaj več iskati na tem svetu. Imam dva pitbulla pa kljub temu, če bi naredila kaj takega, bi sigurno končala svojo življensko pot. Zanimivo pa mi je res, če nikoli prej nista bila agresivna na ljudi, zakaj sta res napadla. Razumem da se psi med sabo napadajo, ampak agresija na ljudi?????

In to da je punca kriva???? Kaj mislite da če bi se punca obrnila in šla stran, bi se pa onadva umaknila? Pa dajte no.

New Report

Close