Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Nosečnost in obporodno obdobje rooibos čaj v nosečnosti

rooibos čaj v nosečnosti

Alije katera slišala že za ta čaj in če ga pije. Na internetu sem zasledila, da je menda zelo zdravilen za pitje v nosečnosti, saj ima zelo veliko vitaminov . Pomaga tudi za pomirjanje dojenčka pri kolikah in mamicam ki dojijo, da imajo več mleka. Prosim napišite, če ga katera pije?LEP POZDRAV

Evo mene, ki ga občasno pijem. Imam enake informacije iz interneta.

Nike

Jaz ga pijem – že ves čas, ne samo med nosečnostjo. Ima skoraj vse dobre lastnosti zelenega čaja, pa nič škodljivih substanc (stimulansov, teina). kodit si z njim ne moreš.

Lp, A.

Jaz ga pijem, ker mi je všeč. Sploh Rooibos z vanilijo je carski.

še ena.jest dam noter še mal mleka.podatke mamo pa itak vse iste.
na zdravje!

Meni je full dober in pred nosečnostjo sem ga stalno pila, pol pa si nisem upala. Na, zdaj pa izvem da ga celo priporočljiv! Si grem kar takoj skuhat.

LP, valentina

Res je in jaz sem ga včasih skuhala tudi za našo piko (tud ko je bla še dojenček) in ni bilo nobenih težav, tako, da ga lahko mirno pijete.

LP; S.

Za Bety! Ali si ga ti celo nosečnost pila? Praviš da se lahko pije brez strahu, da bi bilo z otročkom kaj narobe?

jaz sem ga pila, ko sem prvič dojila, ker naj bi pomagal pri kolikah, pa nisem videla, da bi bilo kaj bolje.
meni je bil pa zanič, zato sem ga nehala piti.

Men pa zanima kje se kupi ta čaj, jaz sem ga pila v lokalu in to z okusom vanilije in bil je bil odličen…..

Monka

V čajni hiši v stari LJ ali v City parku imaš več okusov: z limonino travo, s cimetom, …

Ja, samo jaz sem na žalost iz MB in ne vem kje bi ga tukaj imeli…..

LP Monka

Nimate nobene čajne hiše?

Poglej v Sparu, Merkatorju. V Lj ga imajo v obeh.

Imaš ga v Intersparu in Mercatorju 100%. Drugače pa tut v čajnici na Slovenski.

lp
Girlica

Jaz sem ga pila v nosečnosti in tudi potem, ko sem dojila. Kupite ga lahko v vsaki bolje založeni tegovini ali čajnici.

LP, S.

Dobiš ga v sončku vMB-ju.

bio rooibos čaj iz JAR http://www.biomedicina-bvc.si/trgovina.html#

New Report

Close