Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja Romana Kranjčan zna biti prav žaljiva!!!

Romana Kranjčan zna biti prav žaljiva!!!

Kaj za te cigarete ki se prodajajo pri nas?West,mislim.

Grešnica piše:
>>Razlika med nami-kadilci in katoliki je v tem, da mi svoje “vere” ne širimo in se na podlagi svojih navad ne vtikujemo v politiko, predvsem pa ne prodajamo okrog prazne slame o tem – kako je dobro biti naš pripadnik.

Kaj da ne!! Kakšna laž!! Najprej tole. Nekaj časa govoriš – mi kadilci, drugič spet jaz pa nikoli ne počnem tegapatega. Jade, posamezniki kadilci nikoli ne počnemo nič TAKEGA. OK. Zakajenih prostorov pravzapra sploh ni, asmatičnih z nikotinop prepojenih otrok pa tudi ne. Ampak pustimo to. Še enkrat se posvetimo tvojemu citatu o razliki.

Še enkrat: Kaj da ne! Kakšna laž!! Kdo drug kot kadilec pa nam je ponudil prvo cigareto? Skupinske čik pavze, “dej a boš enga”, da ne govorimo o tem, kako so nas izločali iz skupnosti, dokler nismo bili njihovi.

Pole tega – ok, tu pa nisi nič kriva – pa tako nasilne reklamne kampanije pa še ne: dobesedno v usta so nam jih tlačile mladenke po lokalih in poleg ponujale “nagrade” za nakup dveh škatlic. Dobra investicija. Vžigalnik za 400sit x 365dni x 40 let = 5.840.000 tolarjev. Se ti je kolcnilo? Ja z besedo je to pet miljonov osemstoštirideset tisoč tolarjev.
Si še kdo upa reči, da kadilci nismo neumni???!!!

LP

Wega

New Report

Close