Romana Kranjčan zna biti prav žaljiva!!!
Grešnica piše:
>>Razlika med nami-kadilci in katoliki je v tem, da mi svoje “vere” ne širimo in se na podlagi svojih navad ne vtikujemo v politiko, predvsem pa ne prodajamo okrog prazne slame o tem – kako je dobro biti naš pripadnik.
Kaj da ne!! Kakšna laž!! Najprej tole. Nekaj časa govoriš – mi kadilci, drugič spet jaz pa nikoli ne počnem tegapatega. Jade, posamezniki kadilci nikoli ne počnemo nič TAKEGA. OK. Zakajenih prostorov pravzapra sploh ni, asmatičnih z nikotinop prepojenih otrok pa tudi ne. Ampak pustimo to. Še enkrat se posvetimo tvojemu citatu o razliki.
Še enkrat: Kaj da ne! Kakšna laž!! Kdo drug kot kadilec pa nam je ponudil prvo cigareto? Skupinske čik pavze, “dej a boš enga”, da ne govorimo o tem, kako so nas izločali iz skupnosti, dokler nismo bili njihovi.
Pole tega – ok, tu pa nisi nič kriva – pa tako nasilne reklamne kampanije pa še ne: dobesedno v usta so nam jih tlačile mladenke po lokalih in poleg ponujale “nagrade” za nakup dveh škatlic. Dobra investicija. Vžigalnik za 400sit x 365dni x 40 let = 5.840.000 tolarjev. Se ti je kolcnilo? Ja z besedo je to pet miljonov osemstoštirideset tisoč tolarjev.
Si še kdo upa reči, da kadilci nismo neumni???!!!
LP
Wega