Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja rolka za vozicek je super!!

rolka za vozicek je super!!

Hvala vsem, ki ste mi pomagali z nasveti. Mi smo jo kupili in sprobali danes in je res super!Zdaj lahko koncno s tamalo-starejso (in seveda s tamalim) pridem do mesta!
Pa lep vecer vsem!

>Eno vprašanje kako zgleda vozit večjega na taki rolki…..kot si jaz predstavljam zgleda tako: voziček, starejši otok in ti….kako prideš do ročajev vozička…..mi sicer še nimamo napovedanega novega člana pa razmišljamo o tem….potem bo pa kaj takega potrebno nabavit…

rolka pride vmes, med rocajema,tako da ni ovir.Ja, kako pa izgleda, pa je druga stvar, a tako kot sem ze rekla, samo da kam pridemo!Prej pa:”Nogice me bolijo,nesi me…” Upam samo , da se ne bo navelicala!Cao!

Nam pa cena le ni bila tako krasna, pa tudi precej kratke korake moraš potem imeti. naš starejši je stopil kar na ogrodje/palico od vozička. Se je sam hitro znašel.

Marija

Frida,
prosim povej mi točno, za kakšno rolko gre in na katere vozičke jo pritrdiš. Ali mogoče veš, če funkcionira tudi na Peg Perego giancomatic?
Hvala ti.

Ali se mogoče pogovarjate o Kiddy bordu? To je polička, ki se pritrdi na voziček in se na njej lahko vozi starejši otrok. Zadeva res funkcionira mi smo jo kupili sedaj pa smo še eno dobili za darilo. Če bi ga katera želela kupiti po ugodnejši varijanti naj me pokliče pa se bova dogovorili.

Karmen 070 830 650

New Report

Close