rolerji in rolanje
Zdravo,
mojo hči so tudi pri dveh letih začeli zanimati rolerji, pa si je dajala pod noge lego kocke in je govorila kako ona rola. Čist zmešana je bila od teh rolerjev, pa sem ji kupila tiste plastične in to je res škoda denarja, ker so čist brez veze, samo ropotajo.
Pri treh pa je dobila ta prave (očka ji je kupil) pa še to so bile tiste številke 30-35, čeprav je imela številko 26-27, ampak bila je navdušena, in zdaj pri 6 je pravi mojster. Moram pa še to povedati da je padla zelo malokrat (mogoče 2-3x) in je res super. Pri drugih športnih zadevah je bolj počasna, in jo ne zanima preveč, rolerji pa so jo navduševali.
Tako, da mirno kupi rolerje, če si jih tako zelo želi………
Haj!
Tudi midva z možem sva najini hčerki kupila ta prave rolerje že pri treh letih (sedaj je stara 5 let). Kupila sva malo večje, zraven še ščitnike in čelado in ko je stopila v rolerje, je tudi rolala, kot da bi to delala že ne vem koliko časa. Sedaj rolamo vsi trije, seveda tu in tam tudi pade, vendar ob primerni opremi, se ne zgodi nič hudega. Posledično tudi pri drsanju ni imela velikih problemov, čeprav na drsalkah še zdaleč ni tako spretna kot na rolerjih.
Želim vama obilo užitkov pri telovadbi na rolerjih.
Metka
Lep pozdrav!
Naš mlajši bo maja star 3 leta. Lani je imel plastične rolerje od Fisherja pa so čisto brezvezni, še hodi komaj z njimi. Letos, ko se je začelo lepo vreme in je starejši (4,5 let) zopet obul rolarje, ki smo mu jih kupili lani, je mali na vsak način hotel imeti PRAVE rolerje. Šli smo v trgovino, jih pomerili in ni jih več dal iz nog. Sedaj se po garaži že kar lepo rola. Seveda je obvezna vsa oprema, ščitniki, čelada. Mi smo kupili Alpinine rolerje za številko 25-29, ki so za začetnike čisto primerne, pa še dokaj ugodna cena je cca. 6000 SIT. Če si jih res želi ji pač naredite veselje. (Rochesovi rolerji imajo nekoliko hitrejša koleščka od Apininih, če jih misli dlje časa uporabljati je mogoče bolje dati nekoliko več denarja Pri nas bo dobil rolerje starejšega bratca, zato smo se odločili za nakup Alpininih, ki so nekoliko počasnejši)
Lep pozdrav
Anita