Najdi forum

Sinu bi kupila rolerje. Cevlje ima stevilko 29, ali so rolerji enake velikosti? Kje sploh prodajajo otroske rolerje in katere mi priporocate.
Hvala

NAJBOLJ FINI SO TAKI, KI SO NASTAVLJIVI PO VELIKOSTI IN JIH LAHKO NOSI DALJ ČASA…IMAJO JIH V VSEH ŠPORTNIH TRGOVINAH…HERVIS, SPORT 2000, GIGA SPORT,…VSEPOVSOD 🙂

LP, LARA

Ja , takšni nastavljivi po velikosti so zares najboljši. Ima jih nečakinja in od kar jih je dobila za rojstni dan bi šla z njimi najraje še spat:)) Mislim, da so od alpine in je niso nikoli ožulili.
pozdravček,
M.

Pri kateri starosti pa rolerji postanejo aktualni?

Odvisno od otroka. Načeloma pa tam nekje okrog treh let. Čeprav je hčerka od kolegice naredila prve korake že pri dobrih dveh, druga pa še štiriletnika ne spravi nanje. Čisto odvisno od otroka in njegovega interesa. Mi smo preden smo se odločili za nakup šli ene trikrat v Hervis in rolerje probavali, pa mal se je po trgovini zapeljala, tako da sem videla, da ima interes, potem smo jih pa kupili.

Mi smo našo punco najprej vpisali v tečaj rolanja, ki so ga organizirali v vrtcu. Ko smo videli, da ji je zadeva ZELO všeč, jih je dobila za 5. rojstni dan. Ko berem druge poste, vidim, da precej pozno, ampak pri 4-ih letih ni znala niti stati na njih!

Kupili smo ji nastavljive Roces in ščitnike. Pa čelado ima tudi vedno na glavi.
Tudi letos smo jo vpisali v tečaj rolanja, da se bo naučila še kaj novega.

Nataša

Jaz sem na eni punčki videla rolerje, ki so v začetku navadne kotalke, potem se pa kolesa zamenjajo in so “ta pravi” rolerji!

Kje se to dobi??????

Nataša

Mislim, da so od Fisher Pricea. Videla sem jih enkrat v Toysu. Ne vem pa, koliko so praktični.

Jaz bi ti iz lastnih izkušenj take kotalke/rolerje – a’la Fisher Price, Barbie in kar je še takega – odsvetovala. Za čisto prvo zasilno vožnjo so bili še nekako, niso pa se kaj prida obnesli malo kasneje, ko si je naša zaželela rolat. Kolesa so iz trde plastike in tudi ropotajo kot tristo hudičev. Raje takoj na prave rolerje! Ta mali so itak ta pravi profesorji in takih približkov sploh ne rabijo.

New Report

Close