Najdi forum

Rolanje in bolečine

Pred nekaj meseci sem intenzivneje začela z rolanjem (največkrat vsak dan, po 3-6 km), nedavno me je začela boleti noga, čutim pa, da bolečina izvira iz križa. Boli me cela noga po dolžini, bolečina se konča v peti. Postaja vedno hujša in zanima me zakaj bi lahko do bolečine prišlo? Poškodovala se nisem.
Hvala.

Spoštovana,

upam, da ste zdaj že zdrava. Zamuda je nastala zaradi mojega dopusta. Po opisu sodeč gre pri Vas najverjetneje za išijas, ki ga običajno povzroči pritisk izbočene medvretenčne ploščice na živčno korenino. Če imate še bolečino, Vam priporočam obisk Vašega zdravnika.

Lep pozdrav,
Iztok Pilih

Lep pozdrav, Iztok Pilih [b]ARTHRON, KLINIKA ZA SKLEPE, HRBTENICO IN POŠKODBE UKMARJEVA 2, 1000 LJUBLJANA[/b] [b]AMBULANTA LJUBLJANA,[/b] Ukmarjeva 2, 1000 Ljubljana [b]AMBULANTA MARIBOR,[/b] Lavričeva 1a, 2000 Maribor Naročanje na telefon: [b]041 654 330[/b] ali [b]01 601 11 70[/b] ali na elektronski naslov: [b][email protected][/b]. [b]www.arthron.si[/b] Direktor: mag. travm. Iztok Pilih, dr. med., spec. kirurg član Ameriške akademije ortopedskih kirurgov

New Report

Close