Najdi forum

ROKICE V USTIH

LEP POZDRAV!
RUBRIKO STARŠI STARŠEM PREBIRAM DOKAJ REDNO IN NAJDEM V NJEJ VELIKO KORISTNIH IN ZANIMIVIH ODGOVOROV.

SEM MAMICA SKORAJ TRIMESEČNE PUNČKE LARE, IN IMAM VPRAŠANJE ZA VSE VAS, KI IMATE NA TEM PODROČJI ŽE KAJ IZKUŠENJ.

PROBLEM PA JE SLEDEČ:MALA LARA VEDNO IN NEPRSTANO TLAČI SVOJE ROKICE V USTA.TO SE DOGAJA VEDNO KADAR JE BUDNA, TUDI MED DOJENJEM IN PO NJEM.
NAJPREJ SMO MISLILI DA NI DOVOLJ MLEKA MED DOJENJEM IN DA POTEBO PA HRANI NADOMESCA Z “CUCLANJEM ROKIC”.
PA TEMU NI TAKO KER ZELO LEPO JE!
ČE IAM KDO PODOBNE IZKUSNJE NAJ MI PROSIM ODGOVORI.

LEP POZDRAV KATARINA

Katarina pozdravljena!
Spodaj je tema štirimesečnik in prsti v ustih.Tam je nekaj odgovorov, upam, da te bodo malce pomirili. Lep dan in veliko veselja!

Katarina, to je najbolj normalna stvar za to starost! Pri tej starosti prične spoznavati svet in rokice so prva stvar, ki ga zanima! Skrbeti bi te moralo, ce tega ne bi pocel…

LEPA HVALA ZA TOLAZBO.SAJ VEŠ.VEDNO MISLIMO DA JE KAJ NAROBE,ISTOČASNO PA UPAMO DA JE TO ČISTO NEKAJ NORMALNEGA.
ŠE ENKRAT HVALA
LP KATARINA

tudi naša trimesečna pikica se trenutno najraje poigrava s svojimi rokicami in jih tlači v usta, včasih en prstek, včasih se mi zdi da že kar celo pest…zraven pa se veselo smehlja, ko ji v hecu pravim da bo rokice še rabila da jih ne sme popapcat :))
lep pozdravček

Pozdravljeni!

Naša Nina je najprej dajala roke v usta, kar nas ni motilo. Potem pa je začela vleči palček. To počne ob vsaki priložnosti, zato jo poskušamo zamotiti z igračami, ali pa ji poskusimo ‘vsiliti’ dudo. Zdi se nam namreč, da jo bomo laže odvadili dude kot sesanja palčka. Slednje naj bi menda bolj škodilo (pravilni) rasti zob, pa še palček naj bi postal nekoliko deformiran zaradi cucanja. Kaj pravite, delamo prav?

Normalen razvoj otroka

New Report

Close