Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Pediatrija Pediatrija rokica nonstop v ustih

rokica nonstop v ustih

Mene zanima še ena zadeva. Naš dvomesečnik ima čedalje bolj pogosto rokico v ustih-si jo vleče. Poskušam mu dat dudo, noče, ropotuljice-za dlesni še ne sprejema.

kako ukrepati, hvala!!!

Draga jazj,
uspelo mu je najti svoje ročice, jih videti in celo vtakniti v usta. Za to je potrebno kar veliko načrtovanja in izvedbe giba. Pa še tako zelo paše. Še zelo dolgo bo vse nesel v usta, ker tile tamali z usti spoznavajo vonje, materiale, oblike. Samo ena nevarnost obstaja: da bo začel sesasti prste. Tega pa mu ne dovolite, čeprav bi cel teden sedeli poleg in mu umikali prstke iz ustk. Pa čeprav je tako luštkan. Kajti, dudo lahko vržete stran, jo odnese muc, jo izgubite .. pa neha sesat dudo. Prstov pa ne morete odstraniti in sesal ga bo do šole ali pa še dlje. Vsaj v večini primerov.

lp
Tanč

Lp (še vedno) Tanč; Pediater je odvetnik otroka. Vedno se vpraša: "Ali je to in to za otroka dobro?" ne glede na interese, mnenja, prepričanja drugih.Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet. In seveda: UPORABLJAJTE ISKALNIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ISKALNIK JE ZAKON!!!

New Report

Close