Roke
Pozdravljeni,
Imam že 10 let Alergijo in sicer jkaže se le na rokah (zaenkrat). Začela se je kot alergija na frizerske aparate (barva, trajna). Pustila poklic nimam več opravka s tovrstnimi kemikalijami. Pred 4 leti so mi odkrili alergijo na pršico. Skratka alergična sem na vse tudi pralni prašek je moj sovražnik in seveda sveže oprano perilo iz pralnega stroja…..Roke me srbijo da je za znoret še posebej ponoči. Roke imam takšene kot moja stara mama ki je stara 85 let (jaz jih imam 30).
Dermatologi so mi predpisovali mazila ki so izredno tanjšala kožo. Zdaj ne smem jemati ničesar ker sem noseča. KAj naj storim da bodo moje roke podobne ženski roki?
Kaj pravite na homeopatsko zdravljenje?
LP,
Andreja
Lahko bi poskusila z uporabo Justovega čistila NR , ki ga lahko uporabljaš za vse živo, tudi za pranje in pomivanje posode (samo če daš v pralni stroj moraš dat še kis ker se malo peni), do sedaj še nisem slišala da bi kdo imel alergijo . Tuda sama sem imela občutljive roke , sedaj je OK , ga uporabljam za povsod razen za stranišče mi ga je škoda.
PO rokah bi se tud lahko poskusila mazat s Justovim slezenčevim mlekom in uporabljat slezenčevo kopel, bi znalo pomagat je proti srbeči in primerno tudi za nosečnice in male otroke. Poleg tega dobro deluje proti strijam.