Roka
Pozdravljeni,
zanima me če bi mi lahko pomagali z kakšnim nasvetom kje bi dobila pomoč. Pri 9 letih sem utrpela lažjo možgansko kap in posledično je leva roka zelo prizadeta. Z leti pa se to stopnjuje. Sedaj sem stara 27 let in roka je čedalje bolj tresoča, nerodna, težko obvladljiva. Bila sem že pri kar nekaj nevrologih in na delovni terapiji vendar brez uspeha.
Prosila bi Vas, če bi mi lahko pomagali, če obstaja kakršnokoli zdravljenje ali karkoli drugega, kar bi mi pomagalo pri zdravljenju omenjene težave.
Hvala in lep pozdrav!
Spostovani!
TKM, in s tem tudi akupunktura, je zelo uspesna pri zdravljenju hemiparesis in tudi tremorja. Kam v SLO na akupunkturo? Zelo tezko bi svetovala, ker nikogar, razen dr. Papuge, ki menda ne sprejema novih pacientov, ne poznam osebno.
V Ljubljani je Zdravilni Center Medin, ki je holisticno naravnan. Njih osebno zelo dobro poznam in vam jih srcno priporocam. Nacin zdravljenja, ki ga tam ponujajo vam bo zagotovo pomagal. Tole je link, kjer si lahko pogledate njihov nacin dela in njihove strokovnjake: http://youtu.be/Vp3Dlp8Q_Vc
Poklicite jih, povejte, da sem vas jaz poslala k njim in verjamem, da vam bodo znali pomagati.
Vse dobro!
Forum je zaprt za komentiranje.