Najdi forum

Rojstnodnevne zabave

Oj jest jih imam veliko, lahko ti pridem tja kjer bos mela, pa ti vodim animacijo. Das mi od 50 do 70 evrov pa imas narejeno zabavo. Odvisno koliko bos imela povabljenih. Iz kje pa si. Jest vodim organizacijeza rojstnodnevne zabave, zravn mas se musko loh, povej kasno hoces, saj je moj fant dj. Pisi mi na meil [email protected]

Lp Petra

Petra, tvoja cena se mi zdi pretirana za animacijo. V tem primeru organizatorji zabav sploh niso dragi, glede na to kaj vse nudijo za otroke. Za muziko pa res ne rabiš dj-a sej se vse na netu najde. Ts ts ts

Lp, mami

Praznovanje je lahko takrat ko je otrok star 15 let da se ga lahko napijejo .
Vendar če so povabljeni šošolke in šošolci na dom se lahko zavbavajo po želji .
Ponavadi imajo zavbavo do zjutraj .

naroči mu kurbo pa naj ga obdela

Jaz sem stara 11 let. Rada bi imela neko tematsko zabavo…
Verjetno bo zabava v kinu pa potem gremo še kam…

in moja sestrica v čet praznuje 7. rd. res bii radi tematiko, prosim še danes, saj moramo pripraviti vabila.

Lp, ajdina

stara bom 13 let pa ne vem kako naj pripravim rojstnodnevno zabavo(pri meni doma)…..povabljenih bo 7…..čimprej mi odgovorte ker je NUJNOOOOOOO!!!!

hvalaaaaa vm:-)

Nekaj inovativnega, zanimivega in kvalitetnega.
http://www.piqant.si/blog/2015/11/04/rojstnodnevne-zabave/

Nam je blo vsec v otroski akademiji – delajo tematske zabave. Zlo zadovoljni. Priporocam! Nasa dva otroka sta oba pr njih praznovala 7 in 11 let.

Zlo zadovolen s otroško akademijo!

stara bom 12 let. Rada bi imela neko tematsko zabavo ali pa v zig zag temi samo nevem kje kupiti stari

Kuga pa je zigzag tema?

New Report

Close