Rojstnodnevne zabave
Pozdravljeni !
Nudimo vam tematske rojstnodnevne zabave v Kranju in Ljubljani . Cena zabave je od 130-180 eurov za 12 otrok. Ponudba vsebuje prostor, hrano, pijačo, darilo, vabila, animacijski material, glasbo, okrasitev prostora , obisk sneguljčice ali pirata… ali kraljične… cena je odvisna od paketa , ki ga izberete.
kontakt; 031679156 podjetje Oglaševanje s.p
-Koktajl party (brezalkoholni ) primerno za otroke stare od 8-12 let
Disco party primerno za otroke od 8-12 let
Za otroke od 4 do 10 leta dalje pa nudimo
Glasbena zabava
Princeska party
Pika nogavička
Avtomobilček party
Barby
Sneguljčica
Helov kiti
Pirati
Kraljična party
Policijska zabava
Nogometna zabava
Avtomobilček party
Pozdravljeni starši mladih nadobudnežev!
Svetujem vam, da se za pripravo veselice vaših malčkov, če ste iz Ljubljane, obrnete na HALO SMREKCA in boste zadevo hitro in poceni rešili, pa še otrokom bodo očke zažarele. Imajo super slastne mini pice, ravnopravšnje za te naše malčke, za malo večje pa tudi taprave velikosti, ki so kar prenasitne. Pa še, kar je najvažnejše, hrana se sprotno pripravlja, je sveža in nikoli pregrevana…., tako ni bojazni glede počutja. Naročilo sprejmejo tudi dan ali dva prej. Poizkusite, ne bo vam žal, preverjeno, da se boste lažje odločili, pa še njihova ponudba in spletni naslov…. Pa še prijazni in ustrežljivi so, kar danes tudi šteje
====================================================
Ponujamo vam pice, testenine, solate, sladice ter vso ostalo ponudbo, ki je razvidna na naši spletni strani http://www.halosmrekca.studentski-taxi.si/
Za podjetja so možni individulani dogovori stalne ali občasne dostave. Za fizične osebe, predvsem je to primerno za starejše osebe, je ravnotako možen dogovor za stalno ali občasno dostavo. Dogovor je individualen in prilagojen potrebi naročnika. Možnost CATERINGA.
Juhuuu,
Pozdravljeni starši vaših sončkov.
V Ljubljani smo za vaše male in malo manj male nagajivčke pripravili nekaj čisto novega in posebnega.
Odprli smo HIŠICO ZABAVE, kje se odvijajo zabave malo drugače, ovite v tančico skrivnostni in čarobnosti…..
…otrokom hočemo podariti poleg luštno nagajive zabave… tudi trenutke, ki bodo v njem ostali morda zapisani zavedno in se bodo dotaknili tudi njihovih dušic. Zato je vsklopu zabave pripravljen poseben program. Danes se vse vrti okrog zabave, norenja, torte,…kje pa so otroški srčki in prava prijateljstva. To iskrico pa želimo vzbduti v otrocih mi. Da zabava ni zgolj zabava, ampak nekaj več:) Presenečeni boste kaj vse lepega se skriva vaših sončkih:)
Če ste radovedni nas pokličite 040 621 869, Maja ali http://www.hisicazabave.com, pri nas je vse skrivnostno:)
Juuupi:) HIŠICA vas čaka…..
Dober dan, če kdo rabi rojstnodnevno zabavo za vašega malčka, otroke, v okolici Kranja. Imam svojo firmo 5ra šport, in se ukvarjam z dejavnostmi za otroke, animacije za rojstnodnevne zabave. Rojstni dan je športno obarvan, odvija se v telovadnici na osnovni šoli Simona Jenka Kranj center zraven sodišča. Gremo se različne športne igre, igre brez meja, štafetne igre, pri fantih tudi nogomet, muhce,črnega moža, loviti, plezanje… Popestrimo tudi z glasbo, ter okrasimo z baloni. Lahko se pa popestri tudi z gusarsko tematiko in musko, ustvarjalno tematiko. Cena pride 10 evrov na otroka. V ceno je všteta pica, pijača in torta, ter darilo za slavljenca. Ce je otrok manj kot 10 se plača 100 evrov. Če pa jih je več kot 15, je 20 evrov manj.
Če imate željo, da bo rojstni dan malo drugače pokličite Petro na 041260489
Lep pozdrav Petra
Sem šla mal naokol poklicat k so tud mene prsti zasrbeli. Hišica zabave? Resno? Kdo si pa lohka prvošč njihove cene? Sm šla na njihov web sajt in jih poklicala. Sej je za vsak drek treba doplačat??? Ja, mogoče za tiste, k si lohka prvoščte 500 evrov za zabavo. To je pol plače al pa nekogaršnja cela mesečna plača. A pa ste normalni? Dej nehite se tle reklamirat, ker se vidi, da si to sami pišete sebi v prid. Bolano…
Vsekakor priporočam : http://www.glinek.si … blizu ljubjane, poceni, veliko… uživajo starši in otroci 🙂
Tudi mi organiziramo rojstnodnevne zabave na napihljivih igralih, prostor je možno najeti na Zgornejm Gorenjskem. Če pa imate svoj prostor, lahko igralo dostavimo tudi do vas.
Našo ponudbo si lahko ogledate na http://dezela-zabave.si/news.php
Ponudba je splošna, vedno pa jo prilagajamo tudi naročniku in njegovim željam.
Lep dan!
Jaz sem bil zelo zadovoljen s prijaznostjo in profesionalnostjo osebja v Otroški akademiji. Rojstni dan smo praznovali v januarju. Priporočal mi jih je sodelavec in niso me razočarali.
Cene so normalne, torto smo prinesli sami, za vse ostalo so poskrbeli pri njih. Priporočam, če ste naveličani bowlinga ali kina.
Za otroško zabavo kjer so prisotni tudi starši vsekakor priporočam obisk dvorane na Škofljici.. super!
http://www.glinek.si/rojstni_dan.php
Tudi moja hčerkica bo te dni praznovala šesti rojstni dan. Ker je povabila prijateljice sem se tudi tokrat, kot vsako leto, odločil da bomo imeli pinjato. Pinjato naredim tako da napihnem večji balon (premer pr. 40 cm) in ga oblepim s koščki časopisnega papirja. Za lepilo uporabim zmes moke in vode ki se odlično obnese. Spodnjega dela (tam kjer je balon zavezan) ne oblepim. Ko se časopisni papir strdi spraznim in odstranim balon. Nato s hčerkico izdelek prebarvava s temperami (običajno gor tudi kaj nariševa recimo konjička…). Ko se barva posuši se lotiva tistega pomembnejšega dela – polnjenja pinjate s sladkarijami in igračkami. Igrače so manjše in preproste….v muller-ju imajo veliko izbire takšnih drobnarji (letos sva s hčerko nakupila za 40 eu igračk in drugih predmetov. seveda se da pinjato napolniti tudi za manj denarja). Ko je pinjata polna jo zapreva s tanjšim papirjem na katerega dobro prilepiva vrvico katero slavljenka ob koncu rojstnega dne potegne da se vsebina strese.
Pinjato obesim na strop prostora (recimo dnevne sobe, hodnika itd….). Otroci kar ne morejo odlepiti oči od te barvne žoge. Ker seveda ne poznajo vsebine je še toliko bolj zanimiva. Kakšno uro pred koncem rojstnega dne slavljenka skliče prijatelje pod pinjato. Ko so vsi zbrani prime in potegne za vrvico ki pretrga dno pinjat tako da se vse strese po tleh. Otroci planejo po igračah in sladkarijah….kar si priborijo seveda tudi odnesejo domov.
Pinjata je zakon ker osmisli rojstni dan. Nihče se ne dolgočasi in vsi so v pričakovanju. celo med tem ko se igrajo hodijo v sosednji prostor za trenutek preverit pinjato. Kar predstavljam si kako razmišljajo o vsebini medtem ko nepremično strmijo v skrivnostno visečo kroglo:)