Rojstnodnevne zabave
Dober dan, ce kdo ne ve kje praznovati, sem jaz dobra izbira. Lahko se dobimo v telovadnici, imam organizirano igre brez meja, stafete, karaoke, glasba, lahko se gremo show talentov, lahko gremo bowlat. V ceni je zajeto tudi pijace na pretek in tudi pice na pretek, ter darilo za slavljenca in za posladkati. To se odvija v Kranju.
Lep pozdrav Petra
Pozdravljeni,
v 10.12.2011 smo na Pokošah 27 d, Zg.Polskava odprli restavracijo z odlično hrano in igralnicami za otroke. Imamo majno igralnico, ki je vsa oblečena v “tatami-je” tako, da je popolnoma varna in veliko igralnico, ki je primerna za otroške rojstne dneve in zasebne zabave.
Za otroke pri nas skrbi Pika Nogavička, ki z otroci ustvarja, pleše, poje in še in še…
Ob petkih imamo dneve malih natakarjev(po 16.uri), to je dan ko otroci postrežejo svoje starše:-)
Prirejamo tudi NOVO LETNO zabavo, ki jo imajo otroci GRATIS!!Otroci imajo ta dan poskrbljeno tudi spanje in seveda cel čas je z njimi Pika Nogavička:-)
Pri nas zmeraj dogaja na polno za otroke:-))
Za več informacij nam sledite na facebook-u-VILA ČIRA ČARA-hrana(ne slaščičarna) ali pokličite 041 680 329 ali 040 137 744
PIKA MA VAS RADA:-**
no js bom tut stara 13 pa me zanima kkšne igre za to mislm sej zdej ste že full povedal o tem kako ste mel zabavo za otročke sam tut mi se mormo zabavat. mam sicer neki igrc sam me zanima še kej druzga. R.d. mam pozim tko da mormo bit v hiši in ne mormo bit odzunej. No tole sem našla ne neki strani…
Igre resnice Prisotnim razdeli pisala in vsaki dva kosa papirja. Na prvi list naj vsaka napiše po eno, čim bolj zvito vprašanje, na drugega pa svoje ime. Listke z imeni stresite v eno skledo, tiste z vprašanji pa v drugo. Premešate in vlecite. Punca katere ime je na listu, prva odgovarja na vprašanje, ki ga izvleče. Njenemu zgledu sledite še ostale. Bistvo igre je, da vsaka izmed vas MORA iskreno odgovoriti na vprašanje, sicer sledijo kazni. In tu ni milosti.
Flaša resnice Konec flaše namenjen pitju sprašuje, konec na katerem flaša drugače stoji odgovarja.
Najljubše reči Že vabila na zabavo opremi s prošnjo, da vsaka povabljenka s seboj prinese predmet, ki o njej največ pove. Tako boš poskrbela, da se bo o tvoji zabavi govorilo, še preden se bo sploh začela. Punce bodo imele čas za razmislek o sebi, pripovedovanje zgodb povezanih s predmeti pa vas bo še bolj povezalo in utrdilo prijateljske vezi.
Spomin
Na pladenj položimo 12 stvari. manjša skupina naj si jih za cca 20s ogleda nato pladenj skrijemo skupina pa mora našteti čim več stvari.
Nakupovanje
1. otrok reče: Šel sem v trgovino in kupil … prašička
2. otrok ponovi in doda: Šel sem v trgovino in kupil prašička… in knjigo. igra se prekine ko se nekdo zmoti. Zmaga tisti ki je v večih krogih zbral nakupil največ predmetov.
no čavči!
eva
Pozdravljeni;
Z Januarjem smo za vašega otroka odprli dvorano Balloons, kjer mu lahko pripravite najboljšo rojstnodnevno zabavo z njegovimi prijatelji. Ker je prostora dovolj za vse, se lahko tam družite tudi vi z njihovimi starši oz. vašimi prijatelji…
Za vse kar morate poskrbeti vi, je le hrana in pijača, za vse ostalo je že poskrbljeno.
Nahajamo se na Dolenjski cesti 318, Škofljica (Ljubljana).
Več informacij na http://www.balloons.si, najdete nas na Facebook-u: Balloons.si
Lahko nas kontaktirate na [email protected] ali pa nas kar pokličete na 070 829 994.
Pozdravček
Vaš BALLOONS
Lep pozdrav. praznovanje rojstnega dne za najmlajše je najbolj čarobno če je “tematsko” . v kraju Nova Gorica in okolici vem da prireja takšne zabave za rojstni dan Razigran – poglej če ti ustreza
LP
Mojca
Če ste iz LJ, se je pred tednom dni odprla Otroška akademija, kjer za vse poskrbijo sami (animacija, hrana, rekviziti) vse na enem mestu. Prostor je namenjen samo otrokom, ker tam izvajajo tudi izobraževanja. Sem bila na otvoritvi pred dobrima dvema tednoma. Takih prostorov v LJ ni – naveličali smo se Atlantisa in drugih podobnih “masovnih zadev”. Za našo najmlajšo smo že rezervirali termin za mesec marec. Osebje mlado, ful prijazno, energično in polno idej. Prostori pa resno, da dol padeš. Pri njih so otroci na prvem mestu. Naše Mance nismo mogl spravt domov :).Poglej si na: http://www.otroskaakademija.com
LP,
Pika
svetujem razigran.si … zelo dobra stran za animirane rojstnodnevne zabave za najmlajše, organizirane, tematske zabave za rojstni dan, sicer se mi zdi da bolj osredotočeno na regijo nova gorica
Tudi jaz priporočam Otroško akademijo kot moja predhodnica zgoraj. Naša Lana (7 let) hodi k njim na angleščino od letošnjega leta dalje in je za rojstni dan dobila popust na zabavo. Imeli so vse v stilu Hello Kitty. Super je izgledal. Res se ful potrudijo in za isto ceno naredijo več kot drugi v Ljubljani. Meni so zeloooo všeč. Ko otroka pustim tam, vem da je v dobrih rokah. Jaz pa takrat na kavico in babji čvek :-).
Za vašo zabavo poskrbimo tudi v podjetju Vilina.Poglej našo ponudbo na http://www.vilina.si.
Jaz priporočam tematski rojstni (gusarji, pirati, spiderman) dan po želji otroka v Otroški akademiji (www.otroska-akademija.si). Smo bili že 2x med povabljenci, sedaj bo tudi naš Nik praznoval pri njih. Vsakič so nas lepo sprejeli. Nik je bil obakrat ful zadovoljen, pa reku je d mu je blo vsakič drugače in všečno. Star bo 9 let. Lp Aleša