rojstni dan!
Salam alejkum zdrava tinkara, tudi jaz ti želim vse najleše in najboljše!!!
Pa glej, da ga danes ne boš preveč praznovala, ker moraš jutri zjutraj hitro teči. Tud jaz sem si želel na trimeček, predvsem pa na spoznavanje soborcev, ampak mi ne bo zneslo. Sicer pa sem tud jaz danes iz Femina centa prišel zadovoljen, ker so kojoni infra in supra klavikularno in ne vem še kje- odmaširali, vranica pa je tut takša kot mora biti!!Juhej! V ponedeljek pa na IVD(intravenozni drink) na H1, da opravim še s tistim v medplučju, pol bom pa jaz tud drugo leto svečke pihal, vsako leto več!
tak, drži se in še veliko, največ praznovanj!! l.p, marko
Hahaha, Marko, ti si super. Ta tvoja poročila so ful simpatična! :))
Škoda, ker te ne bo na lauf, da nas vidiš, kako bomo švical… Pa drugo leto. Ko se nam pridruži še Miha (naš Bedanček) s familijo. Pa še kdo.
Juhej!
Aja, včeraj nisem imela nič težav s C2H5OH, hahahah. Sem bila zmerna. :))
Še veliko takih dni, Kristina.
Nam tudi ni zneslo. Pa nas ni ustavil dež, ampak Jaksonov močen prehlad in kašelj. Smo pa v mislih z vami…. tečite še za nas…
lp, petra
Kristina, čestitam !!!!!! Še veliko takih lepih rojstnih dni ti želim, takole pospremljenih s tekom (upam, da ga ni zmotil dež) – pa vsakič bodi takole vesela, saj se vsi veselimo s teboj !
Lepo se imej,
Jou, a greva v nedeljo dopoldan v Grasuple na kafe? Bom ravno na poti k staršem in bi se ustavila. Pa še brez Dolfija bom, ker je šel s prijatelji že danes na ribolov…. Bova lahko čvekali……. Hahaha, ali je bolje, da doma pucam skrinjo, ker bodo toliko rib privlekli domov? :))))) Hecam se.
Dej, a si ZA?