rojstni dan
Rojstni dan imam meseca Maja, ta dan si privoščimo kosilo ki je bolj svečano ali pa gremo jest v restavracijo ali pa na pizzo odvisno od razpoloženja. Zvečer pa mi mož nudi celotno masažo 1 uro…….
Z najboljšo prijateljico, ki ima rojstni dan mesec dni za menoj si konec meseca maja privoščiva cel dan zase in greve v savno (Laško, Zreče…) in na kosilo in cel dan preživiva skupaj da se do onemoglosti naklepetave…….
Tudi z ostalimi družinskimi člani (babice, sestra in brat, družinski prijateljki) si tekom tistega tedna privoščimo piknik kar na naši terasi in tako tudi uradno otvorimo sezono piknikov pri nas……
Ah, kje je še pomlad Miša
jaz “praznujem” 7. junija, na isti dan, kot moj oči. Vendar je žal moj oči pred tremi leti nepričakovano umrl, tako da je moje praznovanje bolj klavrno. Nekako mi ni do veselja. Ponavadi grem na žale prižgat svečko, nato se po tanovem z mojo bibo neskončno crkljava in potem na kosilo z možem in mojo mami. Nekako tako.
Ja rojstni dan kar nekako izgubi čar ob takšnem bumu kot je Novo leto. Ne dvojnih daril nisem nikoli dobila. Pa saj zdaj to niti ni pomembno, ko si enkrat starejši. Darila niso več bistvo praznovanja. Ko pa si otrok so ponavadi darila največji čar rojstnega dne. Svetujem ti, če tvoj malček priveka na svet ravno na silvestrovo ali na novo leto, da vseeno daš prednost njegovemu rojstnemu dnevu. Vedno naj dobi dve darilci, eno za rojstni dan in eno za Dedka mraza, ali kakor vi pač temu rečete.Rojstni dan pa vseeno praznujte kakšen teden po Novem letu. Ker ne moreš si misliti kakšno razočaranje je to za otroka, če ima povabljenih kup prijateljev pa zaradi novega leta prideta samo dva ali pa še to ne.
Saj en teden gor ali dol, važna je torta, darila in žur.
Lep preostanek nosečnosti ti želim, pa neglede na to kdaj malček priveka na svet. Mogoče pa ne bo to ravno na najbolj noro noč v letu. Mogoče pa bo prvi novorojenček v letu 2003, to pa bo tudi svojevrstno doživetje.
Lep pozdrav.