Najdi forum

nedelja 19. 08.2001. 52 rojstni dan.Včasim se mi zdi veliko, največkrat pa se mi zdi, da morma “še vse doživeti”
Veselim se kakšne pametne misli.

Vse najboljše, pozabljena!

52 je res velika številka, ni pa nobena starost, tako, da bo prišlo še kar precej stvari za preživeti in doživeti. Sploh mislim, da je ženska vedno v najlepših letih, pa ni važno koliko je stara. Starost je samo “state of mind”.

ROJSTNIH DNI NE ŠTEJEMO, AMPAK JIH PRAZNUJEMO!

Uživaj!

živio mojca,

zahvalim se ti za tvoje vzpodbudne besede in grem spat, saj sem se odločila, da zjutraj zgodaj vstanem in grem na štajersko.

Lepo se imej in Happy Birthday!!!!

Pozabljena
Jaz bi pa tako povedala za tvoj osebni praznik.
Življenje: to niso dnevi, ki so minili pač pa dnevi, ki smo smo si jih zapomnili.
Ob tvojem prezničnem dnevu, ti voščim ve naj naj.
LP Nikita
Upam, da sem ti polepšala dan.

Verjetno še vedno bolje, kot če bi se vam zdelo, “da ste že vse doživeli”. V kolikor se vam vaša želja izpolni, vam želim, da bi ostalo kakšno doživetje tudi še za potem. 🙂

Vse najboljše! In ne meči se stran. To je tvoje edino življenje, izkoristi vse, še tako majhne radosti, ki ti jih daje!

Draga pozabljena (kar seveda nikakor nisi),

meni rojstni dnevi ne pomenijo kaj dosti. Dan kot katerikoli drug dan v letu. Ne želim si nobenih posebnih praznovanj. To, da se spomnijo name cenim, če pa se ne, se tudi ne bo svet podrl. Nekaj časa sem pričakovala, da če se jaz tako potrudim za druge za njihove rojstne dneve, da bom tudi jaz tega deležna. Pa velikokrat ni bilo tako in iz tega nisem delala panike. Preživi ta dan tako, kot si najbolj želiš. Pojdi ven, ne razmišljaj pesimistično in glej naprej. Veliko imaš še pred sabo, izkoristi vsak trenutek tako, da ga boš preživela najlepše.

Želim ti vse naj,naj in predvsem glavo pokonci !

Kaja

si nikita, polepšala si mi dan.

lp

Vse najboljše!!!

Tvoja leta pa resnično niso leta v katerih se ne bi dalo več nič doživeti. Glavo pokonci najlepše šele prihaja. Stari smo toliko kolikor se počutimo stari pozabljena. V življenju moram živeti za tiste majhne trenutke in veselja. Kajti če čakamo “na tisto” kar nas bo osrečilo, potem zapravimo svoje življenje v čakanju namesto, da bi ga živeli. Še eno misel sem se spomnila

Nič ne postara bolj kot neprestana misel, da se staramo.

Lp
Pia

O praznuješ rojstni dan na isti dan kot moj brat,
ja ”levčki” ste zanimivi,včasih bi sonce sklatili z neba,
včasih pa tako otožni…
Vse najboljše , še veliko novih doživetij in še kaj..(čim si pa na forumu
pa nisi pozbljena)

Lepo se imej
Bojana

Tudi jaz praznujem 19.8., vendar malo manj – 27 let. Veselim se vsekega dneva, ki me še čaka, še posebaj pa prihajajočega dojenčka. Še tri mesece…

Vse najboljše in tudi ti najdi razlog za veselje. Včasih je dovolj že to, da pomislmo na to, da smo živi in zdravi…

New Report

Close