rojstni dan
Vse najboljše, pozabljena!
52 je res velika številka, ni pa nobena starost, tako, da bo prišlo še kar precej stvari za preživeti in doživeti. Sploh mislim, da je ženska vedno v najlepših letih, pa ni važno koliko je stara. Starost je samo “state of mind”.
ROJSTNIH DNI NE ŠTEJEMO, AMPAK JIH PRAZNUJEMO!
Uživaj!
Draga pozabljena (kar seveda nikakor nisi),
meni rojstni dnevi ne pomenijo kaj dosti. Dan kot katerikoli drug dan v letu. Ne želim si nobenih posebnih praznovanj. To, da se spomnijo name cenim, če pa se ne, se tudi ne bo svet podrl. Nekaj časa sem pričakovala, da če se jaz tako potrudim za druge za njihove rojstne dneve, da bom tudi jaz tega deležna. Pa velikokrat ni bilo tako in iz tega nisem delala panike. Preživi ta dan tako, kot si najbolj želiš. Pojdi ven, ne razmišljaj pesimistično in glej naprej. Veliko imaš še pred sabo, izkoristi vsak trenutek tako, da ga boš preživela najlepše.
Želim ti vse naj,naj in predvsem glavo pokonci !
Kaja
Vse najboljše!!!
Tvoja leta pa resnično niso leta v katerih se ne bi dalo več nič doživeti. Glavo pokonci najlepše šele prihaja. Stari smo toliko kolikor se počutimo stari pozabljena. V življenju moram živeti za tiste majhne trenutke in veselja. Kajti če čakamo “na tisto” kar nas bo osrečilo, potem zapravimo svoje življenje v čakanju namesto, da bi ga živeli. Še eno misel sem se spomnila
Nič ne postara bolj kot neprestana misel, da se staramo.
Lp
Pia