Najdi forum

ROJENI 22. V MESECU

ŽIVJO
Mene pa zanima ,koliko tukaj gor ima RD. 22.A je za vas ta datum srečen ali ne?
Gre pa se zato ker jih jaz poznam kar nekaj,pa vsi imajo kar nekaj resnih
težav z zdravjem,zdaj pa res nevem če je tu kaj datum kriv.
npr.od pijateljica hčerka gre na operacijo obeh ledvic
mojega sineka so ži takoj po porodu oživljali
od ene sošolke ji je sin zaspančkal – srček
od koligice sin katastrofalno kri,in nazadnje sem še izvedela včeraj da tudi
še od ene koligice ki je tudi rojena 22.dobila izvid od svoje hčerke- tumor
To me je spodbodilo da se vam oglasim.

Jaz. (Še) nimam težav.

Moja prijateljica, in je čisto OK. Res pa je, da je malce preveč mahnjena na pospravljanje.

Prijazen pozdrav! Karmen Mlinar, svetovalka za dojenje pri La Leche League International <http://www.dojenje.net>

Karmen! Malo preveč mahnjeni na pospravljanje smo tudi rojeni 31. v mesecu :))).

Sestrična je rojena na 22. Pa se mi ne zdi nič narobe z njo. No, edino to, da HOČE biti posebna.

Jaz sem, pa sem na splošno (trkam, trkam) zdrava.

Mislim, da takšne povezave nima smisla iskat. To je tako, kot če bereš dnevni horoskop v časopisih. Ziher za nekaj ljudi drži, kar je napisano, ampak zaradi tega ker je toliko ljudi in že po statiskiti jih nekaj mora padet noter, ne zaradi dobro napisanega horoskopa.

Pozdravčič!

Moj brat in moja sestra. Sta tudi oba čisti o.k…

Pozdravček!

Tako jaz kot moj sine sva rojena 22. v mesecu in sva zdrava in brez problemov. Pa tud drugače je moja srečna št. 22.

LpI

Jaz tudi 22. – zaenkrat vse o.k., prijateljičin mož tudi na isti dan.

Moja mama tudi – stara je 73 let in brez posebnih zdravstvenih težav.

Ta mesec 22. bom 32, nobenih pretiranih težav, ne z zdravjem in ne drugače.

Jaz in moja tašča tudi – vse OK.

Naš Tim je rojen 22. Takoj po porodu je imel možgansko krvavitev. Še vedno imamo en kup težav.

moja hčerkica, vesela zdrava dveletnica
prijateljičin sin, tudi zdrav vesel enoletnik

meni se zdi 22 ena lepa številka, pa vse ostale so mi tudi všeč

Sinček od moje sosede in kot ti praviš kar naprej bolezni in težave. Poškodbe pri porodu…itn!
Res je, da sem brala, da je to nesrečno število, samo NE drži za vse.

Vse naj, naj, naj boljše tistim rojenim 22!!!!!!!!!
Bob

Moja prijateljica je tudi rojena 22. pa je z njo vse v redu.

Joj, nehajte me strašiti! 22. je rojen moj sin, s katerim je sicer vse v najlepšem redu.

Kolikor vem, je 22 v numerologiji zelo slabo število, saj je večkratnik števila 11, ki pomeni totalno katastrofo. No, naj verjeme, kdor želi.

Ne strašit! Mali Analinček je rojen 22. v mesecu. So mu delali astrološko karto, ki je ful dobra zanj, tako da ne me strašit, prosim.

Lp
A.

Jaz imam zdravega in najbolj zlatega in nezahtevnega otročka na svetu…

[url=http://www.glitterfy.com/][img]http://img30.glitterfy.com/274/glitterfy084140161D31.gif[/img][/url]

Rojen sem 22.12.1973 a to velja? Kot otrok sem dvakrta skoraj odšel. Boga mama… Ampak, mislim, da je temu botrovala zastarela infrastruktura v centru mesta in tedanje razmere. (Kp)
Danes, oz. od 6. leta, ko smo se odselili iz centra sem zdrav kot dren. In zmeraj bom. Red pa je, da jemljem dodatke Nutrilite 🙂
ZDRAVJE JE ODLOČITEV, NE NAKLJUČJE.
LP

Moja hci se je rodila 22.02.2002, pa ni bila se nikoli v svojem zivljenju bolna. Moram potrkati…

New Report

Close