Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Pediatrija Pediatrija Rojazol oralni gel

Rojazol oralni gel

Pozdravljeni. Pišem vam v zvezi s težavami z dojenjem. Hčerka je stara 3 tedne, od prvega dneva je polno dojena. Pojavile pa so se tezave zaradi mojih bradavic (bolece med dojenjem in tudi po dojenju, občutljive na dotik, razpokane in občasno krvaveče). Patronažna sestra mi je svetovala različne blazinice, ki pa niso odpravile težave. Včeraj sem bila ori osebni zdravnici ki je mnenja da težave povzročajo glivičsna okužba bradavic. Predpisala mi je Rojazol oralni gel, ki naj bi ga mazala na bradavico. Kako je s tem? Ali lahko gel otroku škoduje? Ga mažem pred ali po dojenju? V ustih hčerke zaenkrat nisrm opazila nobenih oblog.hvala in lp

Glede na to, da Rojazol gel uporabljamo tudi pri kandidni okužbi dojenčka, ni bolazni, da bi škodili. Če vam Rojazol v nekaj dneh ne bo pomagal, je diagnoza vprašljiva.

Lp (še vedno) Tanč; Pediater je odvetnik otroka. Vedno se vpraša: "Ali je to in to za otroka dobro?" ne glede na interese, mnenja, prepričanja drugih.Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet. In seveda: UPORABLJAJTE ISKALNIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ISKALNIK JE ZAKON!!!

New Report

Close