Najdi forum

Vse naj naj Ponočnjaku ob novem rojstvu.

Hvala. Tudi tebi. Že za naprej. 🙂

Čestitke Ponočnjaku, tebi Saša pa čestitke za iskreno izpoved.
Vsi si kdaj pa kdaj želimo ostati otroci, tisti nepokvarjeni, ko smo še znali sanjati, se res iskreno veseliti in ohraniti optimizem ne glede na mnenja drugih.
Lepo nedeljo želim, Andi

Hvala Andi. Danes zjutraj sem kar s strahom na teh straneh.

S strahom pred čem? Ali pred kom?

Po moje ni nevarnosti … 🙂

Ce ze drugega ne, prezijo elektroni in sevanje z zaslona… 🙂 Cestitke, Ponocnjak, prosim, da enako intenzivno ponocujes tukaj kot do zdaj, ker predstavljajo tvoji prispevki mnogim slastno branje! 🙂

Malo kasno, ampak od srca. VSE NAJBOLJŠE!

Da bi še vedno tako uspešno ponočeval in s tem nas razveseljeval (kar se tvojega pisanja tiče.)

Po Sašinem voščilu “ob novem rojstvu” sem začel premišljevati, kaj je pravzaprav mislila s temi besedami, zdaj pa ni več dvoma. To je datum mojega prvega vpisa na tole stran, ki se je zgodil 1.4.2001 ob 00:43. Ne vem, kako bodo zdaj to razložili astrologi. Podznak to ni. Mogoče bi lahko od zdaj naprej temu rekli predznak. Se pravi, rojen v znamenju Dvojčka s predznakom Ovna. Sliši se kar v redu in nekaj Ovnove energije mi tudi ne bi škodilo.

Tudi nevarnost pred “elektroni in sevanjem z zaslona”, pred katero me je posvarila Irena, je očitno manjše zlo, kot življenje brez Med.Over.Net-a. Že po petih dneh abstinence in rednega spanja, sem se namreč, na pragu poletja, prehladil, kar se mi že dolgo ni zgodilo. In od prvega trenutka, ko sem bil spet z vami, mi je takoj šlo spet na bolje.

Na tem mestu izgleda, da se bodo misli začele rimati. Ne vem, od kje je zdaj prišlo tole:

Ni stiha
brez navdiha.

Pa nazaj v prozo, toliko da najavim pesem, ki jo je v takem trenutku navdiha napisal Predin in ima naslov, ki mi je od cele pesmi najbolj všeč:

Kaj bi mi brez nas?

Tisto noč, ko si prišel na ta forum, se je na nebu dogajalo tole… Sonce v Ovnu, kot si sam ugotovil, ascendent, pa glede na uro prihoda, v Strelcu… in zelo blizu ascendenta Pluton, napovedovalec preoprazbe, prepraševanje podzavesti…zraven pa še Mars, ki vso zadevo napravi bolj intenzivno.

Ovni kot ovni in Strelci, po mojih izkušnjah ljudje, ki sploh ne razumejo, da ima lahko človek kdaj tudi težave, zaradi katerih je potem lahko kdaj tudi nesrečen. Ni slabo.

Bomo videli, kaj bo še nastalo iz tega.

Ne vem pa, kaj naj bi pomenil datum tega mojega novega rojstva. Prvi april ?!… 🙂

To je rojstna karta tistega dne in ure, ki si jo vpisal.
Sicer je pa res tako, kot si že nekje prej pisal; namreč, da je astrološka karta, ki je posnetek dogajanja na nebu in posnetek vpliva na osebnost, sestavljena iz ogromno točk… in interpretirati te točke, je zelo zahtevno in zamudno..nima slučajno končnice- logija.
Torej poleg sonca, ki se nahaja v določenem znamenju, gledamo še vse ostale planete, ascendent, glede na uro rojstva, potem še aspekte med njimi. To so položaji oz. povezave med seboj..tako je npr. lahko Sonce v sekstilu z Marsom…kar pomeni, da je od Sonca oddaljen točno 60 stopinj (do 5/8 stopinj natančno).
Potem se gledajo tranziti, torej trnutno dogajanje glede na rojstni horoskop, ter progresije, navidezni premiki, napredovanja planetov..tako npr. lahko imamo ob rojstvu ascendent v znamenju Raka..ki se čez leta premakne v znamenje Leva..in se oseba navzven lahko kaže drugače kot doslej. itd. itd.
Potem so še povratki planetov, ki označujejo prelomnice v življenju itd. itd.

Saša

od kej pa vi toliko veste o teh rečeh?

Samo radovednost me daje.

primož

Malo preučujem te zadeve, za lastno zanimanje …interpretacije pa ne opravljam drugim , ker je preveč zahtevno. Se da pa marsikaj kar natančno opisati…
Še sedaj ne vem, kaj si ti po znaku…

New Report

Close