Najdi forum

Rogla-karte

Upam, da ne bo kdo hud. Imam namreč dve karti za smučanje na Rogli, ki veljata 5 dni v sezoni (ni treba biti pet dni skupaj tam), sta za odrasle in bi ju prodala. Cena v redni prodaji je 20.000, jaz jih prodam za 15.000 (vsaka).

Kako pridem do njih?

Lp, Mišek

Joj, to sem pa čisto pozabila. Če koga zanima, naj torej pokliče na 070 924-327

Sicer bi bilo dovolj samo email, ampak dobro :))

Lp, Mišek

Mišek,si dobu karte al je bla sam nategancija?

LP pohorc

Pohorc, ni nobena natega in me tudi še ni poklical (je pa res, da sem imela nekaj časa izklopljen gsm, ker sem bila na vajah).

Nisem še klical, mislim da ni zajebancija. Sem pa malo preveril ceno na njihovem situ in je za 5 dni 15.000 SIT :))

Lp, Mišek

Prava “biznismenka”, je tale Iris. 🙂

maestro

Veš kaj, daj še enkrat poglej – za pet dni je res 15.000, ampak jaz sem napisala, da so karte 5 dni v sezoni (poglej na unior stran in boš videl, malo nižje, da piše 5 dni sezona OD, ta pa je 20.000 zato, ker ti ni treba smučat pet dni zapored (ta je 15.000), ampak lahko katerihkoli 5 dni v sezoni). Sicer pa, če pogledaš, je dnevna karta 4.000 in če množiš s pet ti bo tudi hitro jasno. In nisem prav nobena biznismanka in me je to užalilo.

Iris,pikola saj te ja nismo preveč užalil.Sj veš,nikol ne veš skom imaš opravka,Sm se pa jz dons smučo na Rogli vreme je blo super,je pa mal gužve ker so počitnice.Iris oproooost!
Lepo noč Pohorc

Ja no, sej je ok. Mal me je pojezil, ko mi je Mišek dejal, da karte prodajam za isto ceno, kot so v prodaji. Če bi bile 15, bi jih prdajala za 10.000. No upam, da si užival v smuki. Jaz bi tudi, pa ne morem. Lahko noč, Iris.

Iris

Moja napaka, če je tako kot praviš in ti verjamem. Moje informacije so bile take tudi brez interneta, ker sem se pogovarjal z kolegom, ki naj bi se na to spoznal.

Se oproščam.

Lp, Mišek

Sem vprašala in tu je odgovor, upam, da sedaj verjemaš:
Dober dan! Mene samo zanima, kaj je razlika med 5 dnevno karto in 5 sezona od (ali to pomeni, da s to drugo lahko smučan katerihkoli 5 dni v sezoni in mi jih ni potrebno porabiti skupaj?). Hvala za odgovor in lep pozdrav

Spoštovani,

5-dnevna karta velja od datuma ko ste jo na smučišču prvič uporabili naslednjih 5 dni (npr. 10.03.-15.03.2003)

5-dnevna od sezone velja 5 x v sezoni (letos velja tudi še v naslednji sezoni) in je ne rabite uporabiti skupaj.

Marketing

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close