Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Gradimo, opremljamo in urejamo dom robotski sesalnik iRobot in parket

robotski sesalnik iRobot in parket

Za lastnike zgoraj omenjenih sesalcev.
Kako se obnese tale sesalec na parketu (še posebej me zanima oljen parket)? A puščajo krtačke kakšne drobne “praskice”?

Imam lakiran parket – visoki sijaj, pa se odnese odlično. Nobenih prask. So krtačke itak tako nežne, da če ti to uniči, boš z vsem ostalim še veliko bolj uničila….

mi imamo en navaden parket (lakiran jesen al nekaj tacga), rumbo pa več kot 2 leti in sem ravno letos opazila polno kot las tankih praskic. vidijo se le, ko sonce posveti v dnevno. so zagotovo od rumbe, ker so čisto kratke, pa tudi sesam izključno z rumbo (sploh ne pomivam po tleh, mogoče 1x na leto in tudi parketa z ničemer ne mažem). in kljub temu bom še naprej sesala z rumbo, ker mi je najbolj praktično.

Pri nas se pozna sled od koleščkov, ko pogledam proti svetlobi izgleda, kot bi kak otrok neomejeno vozil avtomobilček po tleh. Samo to gre k sreči takoj dol, ko operem.
Se pa od navadnega sesalca pozna vse živo, tako da roomba sigurno ne naredi toliko škode.

kak parket pa imate?

Kater model pa imate tiste, ki ste se zgoraj javljale? Saj verjetno so koleščka pri vseh enaka? Krtačke pa verjetno ne??

Tudi jaz bi prosila, da napišete katere modele imate, ker si bom tudi jaz kupila roombo. Zdaj v septembru bi naj prišla nova – model 770. Nikjer pa nisem zasledila koliko m2 posesa ta nova naenkrat. Imam namreč 110m2,….

Vsi predlogi, mnenja zelo dobrodošli.

New Report

Close