Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Skrinjica idej! robot sesalnik

robot sesalnik

Zanimam se za robot sesalnik. Zagotovo imate iskušnje ki bi bile zame dobrodošle. Prosim svetujte mi GALAXY ali ROMBO in kateri artikel. Morda še namig kje ga kupiti najugodneje?

Ojla!

Imam doma rombo ze tri mesece in sem zalo zadovoljna z njim. Kupila sem ga v BTC-ju. Imam sicer najdrazji model, ampak je razlika samo v tem, da ima ta vec tistih “svetilnikov” zraven. Pa vedno uporabljam samo en svetilnik. Posesa mi pa z eno baterijo spalnico, vezo, dnevno sobo, jedilnico, kuhinjo. Recimo 100 m2.

Zanimivo mi je, ko je na zacetku rabil precej vec casa za isti prostor, kot pa sedaj. Baje ima vgrajen nek “spomin” in si zapomni prostor in ga potem hitreje obvlada :).

Odlicno posesa prah in saje od kamina, in pobere vse moje lase (mi pozimi ful izpadajo). Ga dam kar vsak drugi dan sesat, pa ne morem verjeti koliko prahu najde!

Lp

navaden lenuh je ta robot, se mu ne da po stopnicah˙(če jih maš) = rabiš še en sesalec, pa u vogale tudi ne pride. za ta denar ti pomaga tudi hišna pomočnica.

CSS je dobra zadeva z manjšimi pomanjklivostmi.

No….jaz ga spustim na delo vsake dva dni, pa imam skos lepo, enkrat na dva meseca je pa treba it tud rocno. Vseeno bolje 1x/2 meseca kot pa vsak teden! 🙂

New Report

Close