Robert Miglar
Ali katera ve ali ima omenjeni ginekolog koncesijo in koliko stane porod v Avstriji, kjer je omenjeni gospod nadzorni zdravnik? Baje so izkušnje porodnic, ki so rodile tam (Vrbno v Avstriji) precej pozitivnejše kot pa prihajajo iz slovenskih porodnišnic. Prosim, če ima katera kakšno informacijo, da mi jo zaupa. Že vnaprej hvala. Maja
Draga Maja!
Jaz sem bila na laparoskopski operaciji pri dr. Miglarju, Ampak ne v Vrbnem v Avstriji (sicer sem tudi jaz najprej mislila, da dela tam), ampak v Feldbachu.
Si pa tudi jaz želim roditi pri dr. Miglarju v Felbachu, ker sem komaj tam ugotovila, da so lahko zdravniki in sestre (pa tudi čistilke) v bolnicah tudi prijazni!!!
Lep pozdrav!
Jasna
Vrbno je slovensko ime za avstrijski Feldbach. Porod in bivanje v porodnišnici stanejo okoli 600 starih DEM na dan, ne glede na to, kakšen je bil porod (naraven, CR, v vodi, epiduralna,…). No, ta podatek je star že več kot dve leti, je za preveriti! Dr. Miglarja lahko pokličeš v njegovo ordinacijo, v MB, kjer ima privatno prakso in povprašaj po novejših cenah.
Ga pa toplo priporočam!
Ker so povsod čakalne dobe zelo dolge, jaz pa 3, 4 mesece ne morem čakati, sem šla na pregled samoplačniško. Šla sem h G Robertu Miglarju in ni mi žal. Zelo sem zadovoljna z njegovim delom, odnosom do pacientke. Povedal mi je marsikaj, kar mi do sedaj ni še nihče in prvi je resnično prisluhnil mojim težavam z belim tokom. Res, človek na mestu.