Najdi forum

Robert Miglar

Ali katera ve ali ima omenjeni ginekolog koncesijo in koliko stane porod v Avstriji, kjer je omenjeni gospod nadzorni zdravnik? Baje so izkušnje porodnic, ki so rodile tam (Vrbno v Avstriji) precej pozitivnejše kot pa prihajajo iz slovenskih porodnišnic. Prosim, če ima katera kakšno informacijo, da mi jo zaupa. Že vnaprej hvala. Maja

Draga Maja!
Jaz sem bila na laparoskopski operaciji pri dr. Miglarju, Ampak ne v Vrbnem v Avstriji (sicer sem tudi jaz najprej mislila, da dela tam), ampak v Feldbachu.
Si pa tudi jaz želim roditi pri dr. Miglarju v Felbachu, ker sem komaj tam ugotovila, da so lahko zdravniki in sestre (pa tudi čistilke) v bolnicah tudi prijazni!!!
Lep pozdrav!
Jasna

Vrbno je slovensko ime za avstrijski Feldbach. Porod in bivanje v porodnišnici stanejo okoli 600 starih DEM na dan, ne glede na to, kakšen je bil porod (naraven, CR, v vodi, epiduralna,…). No, ta podatek je star že več kot dve leti, je za preveriti! Dr. Miglarja lahko pokličeš v njegovo ordinacijo, v MB, kjer ima privatno prakso in povprašaj po novejših cenah.

Ga pa toplo priporočam!

Khm, zdaj pa mi je kar malo nerodno….
Jaz pa sem mislila, da je Vrbno kje ob Vrbskem jezeru :-)))
Tudi dr. mi ni nič rekel, da je to eno in isto… Je pa res, da je dr. Miglar doktor-Človek!! Klobuk dol pred njim!
Lep pozdrav, Jasna

Jansa, nikar se ne sekiraj, saj jaz tudi nisem prej vedela, dokler nisem srečala dr. Miglarja in je vedno poudarjeno govoril VRBNO, ne pa Feldbach, he, he… Ja, res je fejst fant.

Porodnišnica v Vrbnem je super, g. Miglar, dr. med. pa možak, da mu ni para!

Cena za porod je cca. 200 – 300.000 SIT.

Sicer pa ga lahko pokličeš in se dogovoriš za ogled porodnišnice v Vrbnem, kjer g. Miglar lepo vse razkaže in razloži.

lp
mačkon

Vsem najlepša hvala za odgovore. Le kdaj bomo lahko to pisali za slovenske porodnišnice?

Pozdravljena Maja!
Tudi jaz imam same pohvalne besede za dr. Miglarja. Sicer nisem rodila v Avstriji, sem pa hodila k njemu v njegovo mariborsko ordinacijo na preglede. Ordinacijo ima na Smetanovi 49 v Mariboru. Mojca

Mojca, zanima me koliko povprečno pride (stane) en pregled? Hvala

Ker so povsod čakalne dobe zelo dolge, jaz pa 3, 4 mesece ne morem čakati, sem šla na pregled samoplačniško. Šla sem h G Robertu Miglarju in ni mi žal. Zelo sem zadovoljna z njegovim delom, odnosom do pacientke. Povedal mi je marsikaj, kar mi do sedaj ni še nihče in prvi je resnično prisluhnil mojim težavam z belim tokom. Res, človek na mestu.

Lep pozdrav, dark_rose

Ali je treba dr. Miglarju za samoplačniški pregled nesti kartoteko svojega ginekologa?ali se kar naročiš in greš brez kartoteke?

Ti se kar naroči, za samoplačniški pregled nikjer ne rabiš svoje kartoteke. ČE se boš pa prestavila v njegovo trajno oskrbo, je pa že fajn, da jo preneseš.

Hvala za odgovor.

K njemu bi šla samo par krat na pregled, v trajno oskrbo pa še ZA ENKRAT ne. Tako da ne rabim kartoteke. Šla bom samo na odvzem brisa, ker se pri drugih ginekologih čaka tudi po pol leta-.in še telefonov ne dvigujejo, ko bi se rad naročil.

New Report

Close