Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja robčki za sušilni stroj???

robčki za sušilni stroj???

Enkrat sem na tem forumu prebrala, da obstajajo robčki za sušilni stroj. Kje se jih da kupiti, kdo jih proizvaja, kakšna je cena?

Vprašala sem že v nekaj različnih trgovinah, pa povsod samo čudno gledajo, pravijo da tega ne poznajo??

anita

Mueller v Ljubljani jih ima. Sem jih kupila prejšnji teden. Proizvajalec LENOR. Dišave so enake kot mehčalci. Cene ne vem točne.

Sicer sem pa na tem forumu zasledila dobro idejo in še cenejša je.
Krpico ali navaden robček namočiš v mehčalec in jo daš skupaj s perilom v sušilni stroj.

Nataša

jaz pa dam perilo v sušilni stroj, pa špricnem noter nekajkrat jaso, to je tista zadeva, ki odišavi perilo, saj poznate. Pa tud dober diši

lp

A lahko te stvari uporabljam tudi ko sušim dojenčkove stvari ????
Lp, Ninča.

Ah, tistole, da je za Katarino N je bila pomota, mišljeno je bilo ua Natašo. Se opravičujem.

Ninča.

Jaz jih uporabljam. Vendar jih nisem uporabljala do otrokovega 6 meseca. Njene stvari perem ločeno od ostalega perila in do 6 meseca tudi nisem dodajala mehčalca.
Ne vem zakaj sem se odločila ravno za 6 mesecev. Toda pol leta se mi je zdela kot ena prelomnica.

Nataša

New Report

Close