Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost RJAV IZCEDEK OD TRANSFERJA DALJE

RJAV IZCEDEK OD TRANSFERJA DALJE

Pozdravljene,

Odločila sem se, da odprem novo temo, ker kaj podobnega nisem še zasledila ali pa sem bila premalo pozorna.
Skratka, sem 10.dan po ET dveh lepih blastocist. Ker me je dajala radovednost sem že včeraj naredila CB, ki je pokazal že lep plusek. Danes ponovno +. Seveda sem presrečna a misel, da se mi od drugega dne dalje pojavlja rahlo rjav izcedek je grozen. Ta izcedek pa se je v zadnjih dveh dnevih še povečal tako v količini kot to, da je temnejše obarvan (zelo temno rjave barve). Sploh pa je še bolj hudo, ker sem v prejšnjem postopku imela ss.
Zanima me ali je imela še katera podobno izkušnjo in se je pozitivno zaključila.

Vesela bom vsakega kontakta in informacije.

Tudi jaz sem imela rjave izcedke vseskozi od par dni po ET pa do 14 tedna, enkrat v 9 tednu sem celo obilno zakrvavela, pa se je potem umirilo. V prvi tretjini nosecnosti sem porabila vec vlozkov, kot prej celo leto 🙂 rodila zdrava dvojcka, sicer prezgodaj, ampak to je ze druga zgodba.
Tako da kar mirno, vem da se je tezko sprostiti, ampak jaz sem se kar navadila potem, da je skoz nekaj rjavo. Ni pa lahko, tako da te razumem. Srecno!

ojla, Maj 10,

najlepše se ti zahvaljujem za napisano tvojo izkušnjo. Priznam, da sem se malce pomirila. Res iskrene čestitke ob rojstvu dvojčkov. Sama sem pomislila, da je morebiti že vsega konec, ravno zato sem tudi včeraj že delala CB. Danes se mi je resnično zelo hitro pokazal plusek, prej kot je bil zaključen postopek z kontrolno črtico.
Skratka hvala ti.

Tudi meni se je zgodili podobno, pa se je srečno končalo. Imam lepo hčerko.

Jaz sem si vsake par dni dala v laboratoriju izmeriti nosečnostni hormon, če je vse v redu, narašča.

Če pa vrednost pada, gre pa za ss.

Vso srečo, Nik@

Hvala ti Nik@ za tvojo izkušnjo. Pri meni so ti izcedki v nekoliko manjsi obliki in danes je cb ponovno pokazal +. V ponedeljek bo več znano, ko bom imela krvnega.
Nik@ kdaj pa so se ti izcedki končali, lp

New Report

Close