Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Pediatrija Pediatrija Rižolino

Rižolino

Pozdravljena,Tanč!

Spet jaz. Ja, sva kar pridni z uvajanjem GH. Začeli sva z jabolčnim sokom,ki ji ni bil prav všeč.. zdaj je že tretji dan..sem skuhala jabolko in spasirala… Mala bi kar jedla ;)) Super. In zdaj vprašanje: zdaj je naprimer v času kosila pojedla en krhelj spasirane jabolke (majhen)… a to je za en dan dovolj ali ji lahko tekom dneva še kaj ponudim? BI lahko jutri začela mogoče z banano?
In še to: Ponoči naša pupa rabi dvakrat hranjenje… Ali bi bilo dobro, če bi ji zvečer dala najprej rižolino ( od 4. meseca dalje piše) narejeno z ad.mlekom, nato dojko? Ker noče piti po steklenički, bi ji rižolino dala po žlički..Koliko ga pa lahko dam?Da ne bi bilo slučajno preveč..

Najlepša hvala vnaprej in lep – kljub dežju- sobotni popoldan..

Čao tanny

<http://tanny.moj-album.com/> ~Samo človek ni hvaležen za dobroto, ki mu jo storiš.~/ Etiopski pregovor/

Pozdravljeni, Taet,
kar pol jabolka ji jutri skuhajte, pa morda eno rozino dodajte, je zelo okusno. Čez par dni pa banano.
Lahko ji narediote tudi bananih frape, tako da zmiksate banano z manjšo količino adaptiranega mleka, potem pa dolijete mleka do npr., 200 ml in dobite zelo okusno bananino mleko.

Poskusite dati rižolino pred dojenjem, najprej naredite npr. 50 ml take kašice + 2 merici rižolina, potem pa boste videli, ali potrebuje več kot to in če je potrebno še bolj zgostiti. Potem pa še dojko in spanje.

lp
Tanč

Lp (še vedno) Tanč; Pediater je odvetnik otroka. Vedno se vpraša: "Ali je to in to za otroka dobro?" ne glede na interese, mnenja, prepričanja drugih.Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet. In seveda: UPORABLJAJTE ISKALNIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ISKALNIK JE ZAKON!!!

Hvala za expres odgovor..Mogoče mi poveste le še to: ali ji dam npr. jabolko samo enkrat na dan ali ji lahko popoldan tudi majčkeno ponudim?

Hvala

<http://tanny.moj-album.com/> ~Samo človek ni hvaležen za dobroto, ki mu jo storiš.~/ Etiopski pregovor/

Za sedaj, ko ima pravzaprav le eno sadje, ji lahko ponudite jabolko tudi popoldne, kasneje pa npr. bananino mleko zjutraj in kuhano jabolko popoldne. Boste videli.

lp
Tanč

Lp (še vedno) Tanč; Pediater je odvetnik otroka. Vedno se vpraša: "Ali je to in to za otroka dobro?" ne glede na interese, mnenja, prepričanja drugih.Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet. In seveda: UPORABLJAJTE ISKALNIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ISKALNIK JE ZAKON!!!

Pozdravljeni še enkrat!

Vem,da sem že sitna, a enostavno moram vprašati.:)
Ravno sem naredila 50ml rižolina… in z veseljem je pojedla… Čez še dojko, a ni hotela preveč..Zdaj pa me zanima, ali bi ji v boboče lahko naredila več tega rižolina za večerni obrok? In če,koliko?MOra še to,da ga je pojedla po žlički.
Upam,da me nimata že čez glavo,….

Zlati ste..

Lahko noč..

Dobro jutro, Taet,
lahko ji naredite 100 ml, kasneje seveda tudi 200 ml. Če to npr. ponudite ob 19h, potem pa še večerni obredi, tik pred spanjem pa še dojenje, bi morda kar šlo.

lp
Tanč

New Report

Close