Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost Risanke naše mladosti II – pa naredimo kaj v tej smeri?!?

Risanke naše mladosti II – pa naredimo kaj v tej smeri?!?

Hojla!

Sicer sem bolj bralka tega foruma, ampak ta tema me je pa navdušila! Sploh ko na kakšni fešti obujamo spomine (meni osebno so najboljši Sokoli pa Mravjinec Ferdinand s svojo rdeče- pikasto ruto okol vratu, pa tud psa od Demie sta bla cool)

Skratka, k temu pisanju me je pripravil en post da naj pišmo na RTV SLO! Vem da imajo v eni do časopisih prilog rubriko, kjer so objavljena mnenja gledalcev. Lahko bi tja poslali pismo.

Lahko pa bi Primoža prosili da nam pomaga pri tem! Nam pač odpre stran, kjer bi lahko vpisovali svoje podpise (to se je že delalo na teh straneh) in le te bi potem poslali na RTV, kamorkoli, lahko tudi večkrat. Mogoče nam bodo pa zavrteli naše junake, kaj ne bi bilo to super!?!

V bistvu bi blo fajn, da se dopolni seznam, ki ste ga že sestavili, se določi nek datum in se nekoga pooblasti, da bi zadevo poslal in pa seveda prosil Primoža, če nam pomaga!

Kaj pravite, men bi blo tk fajno ponovno pogledat te risanke!!! Saj nas nič ne stane!

Če se nihče ne javi, da bi zadevo spelou, lahko tudi jaz! Vendar mislim da bi kak bolj “dejaven” forumaš lažje prosil Primoža in ga prepričal da nam pomaga!

Ali ste za!? ALi bi kaj naredili v tej smeri?!

En lep pozdrav,

Petra

jaaaaaaaaaaaaa! jaz jih full pogrešam- meni najljubše: Smrkci, Biskvitki, Snorkci, Jajo in Pajo in ooooooooooooobvezno Lev, Čarovnica in Omara…

V glevnem tle samo nakladamo in nič ne naredimo, tko kot pri sexu :))

lp ajs

P.S. dobra ideja drugače…!

ja sem za. za smrkce zmer!!!

_______________________________________ Brez tebe, tudi mene NI!

Snorkyji so v Živ žavu trenutno!

“psa od Demie”:))) No, jaz sem zato. Če ne bo kdo drug rekel npr. Primožu ali pa RTV, lahko jaz, ni panike. Meni take stvari nikoli niso bile problem. Raje nekaj organiziram kot pa eno leto cincam sem in tja. No, je pa tud res, da ne maram skupinskega dela. Ne, ni res. Sovražim ga!:))

Pardon, za to, ne zato:)

Tudi jaz sem za, bojo otroci vsaj kakšne pametne risanke gledal pa še starši bomo imel dober izgovor da jih pogledamo :))

Jest sem za….

Jest bi Tofsi…. pa Barbapapino družino…pa Kalimerota…pa še kej tacga

Jaz sem tudi za

pogrešam Sport Billy-ja…bil je zakon..vse je imel v s-torbi..hehe

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close