Risanke naše mladosti
Kaj pa Maxi pes Fik, Pa Tofsi in Oto, mislim to so bile risanke. Naši mulci splohj ne vejo, kaj je to dobra risanka.
Biskvitkov pa ne poznam. Zakaj se je šlo?
Pa Dašenke se spomnite? Tisti foxterjer.
jaa.. LAhko noč otroci, lunica že sveti.. :)) to jaz pojem vsak večer, ko je treba it spat:))))))
Ne vem, če sta ….a je to ravno 30 let stara.
Vyrobila Československa televizia Praha, uvadzi serialu pro deti a mladež – ….a je to (1985)
ja pa ribnik brbotavnik??
čez dan je to čisto navaden ribnik. ko pa se zvečeri …. v bičevju nekaj poči…. in prikaže se palček smuk ….. to je nemiren škrat…
moj pomnilnik je očitno že zbrisu… 🙂
Tak se sečate serialu pro deti i mladež? Arabeličke?
Ja sem pan Rumburak, čarobnik druge kategorije, i moj Blekota co ima taku lepu glavičku na rožičke.
Pan Majer je rospraval pošadke.
Pajdo, co to delaš, počkej, bude Honzik i Marenka došla!
V bistvu so se pri Stripyu režali na koncu vsi – jih je nalezel – še tisti debeli možak z brki (jaz sem mu vedno rekel general :))
Stripy & Lili Put Put so bili istega kalibra – režat za umret!!!!
Stripy: kaburi, kaburi, waaaahahahahahahaha
Točno ja, Stripy ;DDDDDDDDDDDDDDDDD, kadar se smejemo se vedno spomnim nanj in na njegov smeh;))
Pa Lili put put, taka dobra muzika;)))
Joj, kje so ti cajti
Te risanke bi mogli spet vrtet
A je kdo že omenil tistega zajčka zelenega s kockastimi ušesi, ki je tak rad pomagal otrokom? Se spomni kdo? Kaj pa tista risanka, ko sta bila en rudar pa [e en ku\ek, kjer je rudar vsak dan [el v rudnik, ku\ek je imel pa neke dogodiv[;ine, se mi ydi_
Ja, na eni stolpnici je stal, pa z daljnogledom okol gledal, potem pa uha zavrtel in poletel na pomoč;)))))
Ja, te se tudi spomnim, kuža je imel taka dolga ušesa, rudar pa dolgo brado, tudi dobra;)))
Jo, kaki lepi cajti… Ki so že, ha, naše mladosti… 🙂
To so ble risanke, ja. Ne pa zaj.
Prav zabavno, s kakim veseljem brskamo po otroških spominih. Ti je že kdo napisal naslov tiste angleške risanke, kjer sta v glavni vlogi 2 psa: CHUCKLE HOUNDS (prevodov takrat še ni bilo, jaz bi rekla “prismuknjena goniča”). Sem bila nora na to risanko, še vedno bi jo gledala, če bi jo vrteli. Pa Kalimera, pa Krtka, Bojana, Prof. Baltazarja, Toma in Jerryja, Loleka in Boleka, Ušatka (Uhec), Pipija in Kukuja, pa Barbapapino družino, Strippyja, Jakca s čarobno lučko, Fracke, Filipa, Toma in Jerryja, Pink panterja, Maxi psa Fika, Pipija in Melhijada, Palčka Smuka, Modrega dirkača! … pa še bi se kaj našlo.
Ej, piši na TV Slovenija, da hočemo nazaj Chuckle hounds, in vse zgoraj našteto. Tako.
Ja, Primorci smo v tej debti kar mlo prikrjsani, ker smo gledali risanke na itlijanskih televizijah. Bile so seveda Japonske. Eno celo na POP vrtijo v sobotah in nedeljah. V italijanscini je imela drug naslov, nasi so jo preimenovali v Rudijevo mostvo. Druga risanka se sedaj vrti na hrvasko Nova tv- Sailor moon.
Od nasega Ziv-Zav pa so zakon:
Cebelica maja
Smrkci
Snorcki
A je to …
A se se kdo spomne tistega mravljincka, kako je ze bil, mislim da Mravljincek atom li nekaj podobnega. ZAKON!!!
Ojla Tejka, poznam tudi te, v bistvu sem anime fan. Jaz sem te risanke gledala na Rtl 2. Ja pa Atom ant je bil tudi super
Ma nekaj še poceni migam…;)
Forum je zaprt za komentiranje.